Eindspurt levert Nieuw Borgvliet een punt op

BERGEN OP ZOOM - In een matige maar wel spannende wedstrijd deelden de buren de punten in de strijd om de Districtsbeker.

Na een ongelukkige overtreding in het strafschopgebied schoot Dylan Jansen de toegekende strafschop hoog en hard in: 1-0. Beide ploegen grossierden in foute passes waardoor uitgespeelde kansen zeldzaam waren.

Kansen

Na de pauze een feller Nieuw Borgvliet en er kwamen kansen maar die werden niet benut. Midvoor Givannii Verduijn -geblesseerd - werd node gemist.

Domme actie

Na een domme actie kon ook WVV'67 de gelijkmaker laten aanteken door een feilloze pingel van uitblinker Schipperijn. Na onnodig balverlies konden de groenzwarten snel uitbreken en de 1-2 scoren.

Gelijke hoogte

Centrale verdediger Dylan ging in de spits spelen met als gevolg een (bijna) open huis achterin en dat leidde tot de 1-3, 7 minuten voor tijd.

Het getuigt van veerkracht dat de Borgvlieters toch nog op gelijke hoogte kwamen door Stefan Schoonnen in 86 rn 90e minuut.

Al met al een terechte uitslag maar er is nog wel wat werk aan de winkel.