Startweekend in de
Lievevrouweparochie

BERGEN OP ZOOM - Ondanks alle Coronamaatregelen willen we toch het startweekend van het nieuwe werkjaar in de Lievevrouweparochie extra markeren en dit aan de LievevrouweFair gekoppeld houden.


Voor het saamhorigheidsgevoel zou het leuk zijn als u thuis bij uw kopje koffie of thee een vers gebakken kerk-zandkoekje zou nuttigen. Deze zijn in het weekend van 5-6 september na afloop van de verschillende kerkdiensten te koop voor € 2,50 per zakje.


Foto/selfie
Wij vragen u van uw koffiemoment een foto/selfie te maken en deze te sturen naar gastvrij@lievevrouweparochie.nl zodat hiervan een fotoverslag gemaakt kan worden. Dit komt dan op de parochiewebsite en daar kunt u alles bekijken. Je kunt de foto ook delen op facebook.com/lievevrouweparochie .

Daarnaast zullen er handdoek-/theedoeksets te koop zijn met treffende tekstkaartjes eraan, knapzakjes voor de (klein)kinderen gevuld met lekkernij en uiteraard gaat de lotenverkoop nog door tot en met het weekend van 5-6 september.


Uitslag
De loten kosten 1 euro per stuk en 6 loten voor 5 euro. De winnende loten worden op zondagmiddag 6 september getrokken en de winnaars zullen vervolgens telefonisch op de hoogte worden gebracht. De uitslag kunt u later ook op de website en in de Nieuwsbrief lezen.


Opbrengst
De opbrengst van deze Fair zal in de Lievevrouweparochie besteed worden aan ons-samen-kerk-zijn.[n]