Aandacht voor
wereldalzheimerdag

BERGEN OP ZOOM - Het coronavirus raakt ook de programmering van Alzheimer regio West-Brabant (AWB). Ondanks dat is AWB erin geslaagd iets leuks te organiseren.


Maandag 21 september draait daarnaast in de bioscopen van Bergen op Zoom en Roosendaal ‘Kapsalon Romy’. ‘De film vertelt over de band tussen de 10-jarige Romy en haar strenge oma, kapster Stine, die aanvankelijk broos is maar ingrijpend verandert als oma steeds vergeetachtiger wordt.’ Een hartverwarmende film van Mischa Kamp, naar het scenario van Tamara Bos, met Beppie Melissen, Noortje Herlaar en Vita Heijmen.

Deze activiteit is tot stand gekomen door de gezamenlijke inzet van AWB en diverse werkgroepen van Dementievriendelijke Gemeenten. De entree is gratis.

Door de RIVM-maatregelen is aanmelding vooraf noodzakelijk: de zitplaatsen in de bioscoop zijn gereserveerd. Natuurlijk geldt ook hier: bij ziekte, koorts of hoest thuis blijven en de onderlinge afstand van 1,5 meter bewaren. Wilt u helemaal op safe spelen, zorg dan voor een mondkapje.

Bij de reservering geeft u de keuze van bioscoop en tijdstip voorstelling aan. (Bergen op Zoom 11.00 of 16.00 uur, Roosendaal 11.00 en 14.00 uur). Hierna ontvangt u een bevestiging van inschrijving en akkoordverklaring. Aanmelden kan telefonisch. Voor de film in Bergen op Zoom belt u met Martien van Leeuwen (0634540835) of Raymond van Oosterbos (0621971470); In Roosendaal belt u met Ben Aanraad (0621298167) of via de link die te vinden is op www.wijzijntraversewerkgroep.nl

Let op: aanmelden vóór 16 september. Er zijn maximaal 100 personen per voorstelling toegestaan. Ook hier geldt: Vol = Vol. [n]