Afbeelding
Foto:

Vierde seizoen van Sjef Muziek van start

BERGEN OP ZOOM - Harmonie Kolping's Zonen (HKZ) organiseert dit jaar de vierde editie van Sjef Muziek. Het project is dit jaar in verband met COVID-19 iets kleinschaliger dan voorgaande edities, maar hierom niet minder leuk.


Sjef Muziek is een project van Harmonie Kolping's Zonen en vindt dit jaar voor de 4e keer plaats. Via dit project kunnen (jonge) enthousiaste muzikanten kennis maken met het harmonie orkest. Zij kunnen zich kosteloos aanmelden en mogen daarna drie keer repeteren met het orkest. De deelnemers sluiten het project af met een mini-concert.


Verschillende orkesten
Wanneer mag je meespelen?Je kunt meespelen als je een blaas- of slagwerkinstrument bespeeld. Deelnemers worden na hun inschrijving ingedeeld in het Opstap of Klein orkest. Het Opstap Orkest is voor muzikanten die ongeveer een jaar spelen. Zodra je je A-diploma hebt of minstens 3 jaar speelt, mag je bij het Klein Orkest. Over het algemeen ligt de leeftijd van beide orkesten tussen de 8 en 20 jaar. Echter zijn er enkele uitschieters naar boven. Ben je ouder of jonger? laat je dan niet afschrikken en kom gerust langs.


Repetities
De repetities vinden plaats op maandag 14, 21 en 28 september. Het mini-concert concert zal ook op 28 september plaatsvinden. Dit concertje is i.v.m. de Covid-19 maatregelen enkel toegankelijk voor de ouders van de meespelende Sjef Muziek muzikanten. Het opstap orkest repeteert op maandag van 18:00 - 18:50 en het klein orkest van 19:00 - 19:50. De repetities vinden voorlopig plaats in de Stoelemat te Bergen op Zoom.


Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website: https://sjef-muziek.jimdosite.com/ [n]