Stichting Veteranen
Ontmoetingscentrum

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 12 september komen de veteranen om 14.00 uur weer bijeen in het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18 4611 JC Bergen op Zoom.


Er is dan een voordracht door Tico Onderwater van het Nederlands instituut militairen Historie. Dit in het kader van het feit dat op 15 augustus j.l. 75 jaar geleden Japanse capitulatie en bevrijding van Nederlands-Indien in 1945 een feit was. Hiermee kwam een officieel einde aan de Tweede Wereldoorlog voor het Koninkrijk der Nederlanden. De lezing zal gaan over met name het dekolonisatie conflict met de daarbij behorende inlichtingsdiensten en een link naar de politionele acties van Raymond Westerling.


Richtlijnen en adviezen RIVM

Wij hanteren de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de rijksoverheid ten aanzien van de horeca. De 1.5 meter afstand blijft de norm. Er is een maximale capaciteit van 60 personen die op de 1.5 meter kunnen plaatsnemen. Registratie en voorinschrijving is verplicht. Gelet op beperkte capaciteit is besloten dat de lezing bezocht kan worden door veteranen en genodigden.


Vooraf opgave

Opgave per mail naar:info@veteranenboz.nl voor 11 september. Kosten bedragen 2,50 euro per persoon met verzoek dit over te maken op NL 68 RABO 0305 1436 62 t.n.v. penningmeester VOC Bij de kosten zijn 2 consumpties inbegrepen. Met vriendelijke groet namens onze secretaris van de Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum Bergen op Zoom. Paul Kelling (Majoor).

Voor meer inlichtingen Hans van Leest jpavanleest@gmail.com of bel even 0641914892.[n]