Afbeelding
Foto:

Met FAIRdichtbij warm de herfst in

BERGEN OP ZOOM - De zomer is voorbij, een zomer waarin we door het Coronavirus veel in huis en vooral in de tuin bezig geweest zijn, zeker met het mooie weer.


Wij van FAIRdichtbij vinden het fijn dat je onze winkel hebt weten te vinden om met de kleurige bloempotten en zonnige zonnen van Mexicaans aardewerk je tuin of balkon op te fleuren. Vooral de makers van de fleurige potten in Mexico zullen je dankbaar zijn dat hun producten het hier zo goed doen.


Houtsnijwerk

Nu de herfst in aantocht is gaan we weer meer naar binnen om het daar gezellig te maken. We hebben prachtige schalen met mozaïek in warme herfsttinten ingekocht en ‘natuurlijk’ mooi houtsnijwerk uit Indonesië in allerlei uitvoeringen b.v. een houten auto, olifant of uiltje, heel leuk om iemand cadeau te doen.


Bronzen beelden

Elke maand hebben we een onderwerp in de schijnwerpers. Augustus stond in het teken van de Doppers, dit om aandacht te besteden aan al de overbodige plastic flesjes en verpakkingen. De maand september staat in het teken van bronzen beelden uit Burkina Faso - een van de armste landen van West-Afrika - de beelden worden volgens een oude traditie gemaakt. Ze stralen een aanstekelijke vrolijkheid uit waar je vanzelf blij van wordt.


Ondersteun mensen in derde wereld

Kijk maar eens op onze website wwwFAIRdichtbij.nl, je kunt je ook op deze site aanmelden om onze nieuwsbrief te ontvangen om zo op de hoogte blijven van onze producten. Op de site kun je ook op ‘pakketten’ klikken, daar kun je vast een kijkje nemen in ons assortiment eindejaarsgeschenken. Staat er nou niets bij wat je leuk vindt, maar wil je wel de mensen in de derde wereld ondersteunen door hun producten te kopen, neem dan contact met ons op dan vinden we vast wel een geschenk dat beter bij je bedrijf of de mensen die je wil bedanken past. Op de website tref je slechts voorbeelden aan. We zien je graag in de winkel of op wwwFAIRdichtbij.nl.[n]