Zaterdag 19 september

Vindt rust bij God

19:30 |

In tijden van angst en onzekerheid is het steeds moeilijker rust te vinden. De zoektocht naar rust en vrede is een pad waarop enorm veel mensen wandelen. Het pad leidt hen naar allerlei bestemmingen maar echte rust en vrede wordt niet gevonden.

In de Bijbel zegt God dat echte rust en vrede alleen te vinden is bij Hem: "Komt allen die vermoeid en belast zijn en Ik zal u rust geven."

Om u de kans te geven God te leren kennen en rust en vrede te ervaren wordt er op 19 september om 19:30 uur een kerkdienst georganiseerd.

Het adres is Nobellaan 1, Bergen op Zoom.

Loop niet langer rond met de onrust in uw hart, geef God een kans!In verband met de huidige Covid-19 maatregelen vragen wij u om uw komst vooraf kenbaar te maken. Dit kan door de te bellen of een bericht te sturen naar: 06-34089419.

Zondag 20 september

Gedichtenwandeling

10:15 | Stayokay

De werkgroep West-Brabant van het Humanistisch Verbond organiseert op zondag 20 september een gedichtenwandeling.

De wandeling is ongeveer 4 km en gaat door bos, zandverstuivingen en heidevelden.

Tijdens de wandeling worden gedichten voorgedragen die het thema kwetsbaarheid in zich hebben.

Verzamelen bij Stayokay, Boslustweg 1, 4624 RB Bergen op Zoom, om 10.15 uur.

We vertrekken om 10.30 uur en zijn rond 12.00 uur terug.

Na afloop kan een drankje genuttigd worden om na te praten.

Aanmelden: west-brabant@regio.humanistischverbond.nl.

Als u bij slecht weer twijfelt of de wandeling doorgaat kunt u bellen naar 06-31578241.

Dinsdag 22 september

KBO Zomerreis

10:30 | Kerkplein

KBO afdeling Lepelstraat organiseert op dinsdag 22 september haar jaarlijkse zomerreis. De planning is dat om half elf vertrokken wordt vanaf het Kerkplein in Lepelstraat, richting de Zoo Veldhoven. Daar aangekomen zal eerst een lunch worden gebruikt waarna men of op eigen gelegenheid of met begeleiding van een gids de dieren, met als bijzonderheid de papegaaien, kan bezoeken.Om kwart over vier stappen we in en gaan we naar een locatie waar een 3-gangen menu wordt voorgeschoteld.Rond kwart over acht worden we weer terugverwacht op het kerkplein in Lepelstraat.Deze reis vindt plaats onder de RIVM-voorwaarden hetgeen betekend dat tijdens de busreis het dragen van een mondkapje verplicht is.Inschrijven kan op woensdag 16 september tussen 16.30 en 17.30 uur in ’t Weike, Kerkstraat 82 in Lepelstraat of telefonisch tot 19 september op nr: 06-29162915.