Kees en Moniek. FOTO DE MOOIJ FIETSEN
Kees en Moniek. FOTO DE MOOIJ FIETSEN Foto: De Mooij Fietsen

De Mooij fietsen winnaar ‘Tweewielerwinkel vh Jaar’

BERGEN OP ZOOM - De Mooij Fietsen uit Bergen op Zoom is uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar regio Zuid-Nederland. De jurering ging op basis van een mysterie-shopper en een uitgebreide check.


Elk jaar wordt door het vakblad Tweewieler de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar georganiseerd. Een vakkundige jury bepaalt dan welk bedrijf de titel krijgt. Dit doen zij onder andere door gebruik te maken van een mysterie-shopper een bezoek van de vakjury en een uitgebreide check op rendement door een onafhankelijk accountantskantoor. Dit jaar was de Mooij Fietsen verkozen tot een van de laatste 20 genomineerden en kwam uiteindelijk in de finale en behaalde daar op 28 september de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2020 Regiowinnaar Zuid-Nederland.

Eigenaars Kees de Mooij en Moniek Snepvangers zijn trots op deze prestatie. Begin december verbouwden zij hun bedrijf nog geheel. Eind februari opende zij de hernieuwde winkel. In de winkel is een testbaan waarbij de klanten een nieuwe fiets of E-bike kunnen testen. Ook de werkplaats heeft een prominente plek in de winkel gekregen. Verder is er een gezellige koffiehoek voor als de klanten even moeten wachten.

“Ook voor ons was dit seizoen anders dan anders. Wij gingen van een intensieve tijd tijdens de verbouwing waarbij wij flink hebben geïnvesteerd, naar een aantal weken van onzekerheid tijdens het begin van de coronacrisis, naar een extreem druk seizoen. Mede door de inzet van ons geweldig team van medewerkers zijn wij zo ver gekomen en daar zijn wij hen natuurlijk heel dankbaar voor. Het behalen van deze titel is daarom extra fijn en een bevestiging dat wij op de juiste weg bezig zijn.”[n]