Vieringen in de R.K. kerken in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Het aantal kerkgangers in al onze vieringen is per 10 oktober teruggebracht naar dertig.

Daarnaast wordt aan de gelovigen gevraagd een mondkapje te dragen volgens de richtlijnen van de overheid. Voorzang vindt plaats door een cantor of enkele zangers en samenzang is niet toegestaan.

Reserveren

Vanaf maandagochtend is het mogelijk om telefonisch te reserveren voor al onze vieringen. Voor een viering in de OLV van Lourdeskerk op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur tel. 234867, voor de St.-Gertrudiskerk tussen 9.00-12.00 of 13.00-15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag) tel. 233574. Voor de St.-Catharinakapel tel. 244983.


Reserveren

Bij de reservering worden naam, adres en telefoonnummer genoteerd. U kunt slechts voor één eerstvolgende viering reserveren. Dat betekent dat u weer kunt bellen om een nieuwe reservering te maken voor een eerstvolgende viering, als de viering waarvoor u hebt gereserveerd, achter de rug is.


Klachten

U kunt alleen maar reserveren als u geen corona-gerelateerde klachten heeft. Mocht u toch niet naar een door u gereserveerde viering kunnen komen (vanwege het tussentijds optreden van corona-gerelateerde klachten of om een andere reden), laat het dan tijdig aan ons weten. Op die manier kunnen wij iemand anders alsnog tot de viering toelaten in uw plaats.


Meer info

Zie www.lievevrouweparochie voor de uitwerking van dit protocol voor de Lievevrouweparochie. [n]