Afbeelding
Foto: Hasselblad H6D

Wil je even een frisse neus halen met de kinderen, maar weet je niet waar je naartoe moet gaan? Ga op speurtocht in de binnenstad.


Wil jij Bergen op Zoom op een andere manier ontdekken? Loop dan eens binnen bij VVV Brabantse Wal voor de Stadsstenen Familiespeurtocht. Daarmee verandert de hele binnenstad in één klap in een grote speurtocht. De Stadsstenen Familiespeurtocht doe je met het hele gezin. Aan de hand van de leuke zoek- denk- en doevragen dwaal je de hele stad door en leer je alles over de spannende geschiedenis van de Bergen op Zoom! Na het lopen van de route en het beantwoorden van de vragen, ontvangen de kinderen bij VVV Brabantse Wal nog een leuk presentje.

Familiespeurtocht

Tip! Is de familiespeurtocht nog niet genoeg voor jouw kids? Haal dan ook de Big Belly speurtocht bij de VVV. Zoek de twaalf vrolijke Big Belly’s en luister naar de verhalen die ze je hebben te vertellen.

Drukte vermijden

Natuurlijk kan je ook bij de VVV terecht voor tips over 'onontdekte' plekjes waar je kan wandelen en fietsen zonder de drukte op te zoeken. Zeker weten dat het niet te druk is? Check dan voor je weggaat de Druktemeter op www.visitbrabant.nl