Inloopspreekuur Digi & Taalhuis in de bibliotheek

BERGEN OP ZOOM - Voortaan kun je iedere dinsdagavond terecht in het DigiCafé. Tijdens het DigiCafé kun je deelnemen aan oefengroepen digitale basisvaardigheden en vragen stellen tijdens het inloopspreekuur.


Weet je nog te weinig van internet of heb je moeite met het vinden van de juiste informatie? Kom dan naar het DigiCafé en Taalhuis in de bibliotheek Bergen op Zoom.


Inloopspreekuur Digitale vragen:
Wil je graag je digitale vaardigheden vergroten of zijn er dingen waar je tegen aan loopt? Bijvoorbeeld het online reserveren, of downloaden van e-books.
Dan kun je elke dinsdagavond tussen 19.00 – 20.30 uur terecht bij het inloopspreekuur in het DigiCafé.
Je hoeft je niet aan te melden, dus je kunt gewoon binnenlopen om antwoord te krijgen op jouw vragen.


Inloopspreekuur Taalhuis:
Wil je beter leren lezen, schrijven, spreken, of rekenen?
Kom dan naar een spreekuur van het Taalhuis. Je mag ook een afspraak maken.
Liever de deur even niet uit?
Je kunt je vraag ook altijd telefonisch of per mail stellen. Bel naar 06-23225190 of mail naar taalhuis@bibliotheekwb.nl.


Oefengroepen
Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je nog niet goed hoe het werkt? Dan is de Klik&Tik cursus iets voor jou. Je leert de computer opstarten, typen en e-mails versturen. Daarna ga je het internet op. Tweedehands koopjes, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen. Samen gaan we aan de slag. Om je aan te melden voor de Klik&Tik cursus kun je mailen naar cursus@bibliotheekwb.nl, bellen naar Esther Hartog: 0623225190 of je loopt even binnen op dinsdagavond om je aan te melden.

Een andere cursus die je kunt volgen is Digitaal Integreren. Tijdens deze cursus ga je verkennen welke digitale vaardigheden je nodig hebt om in Nederland je weg te kunnen vinden. Er is begeleiding in het Nederlands, Arabisch en Tigrinya. Om je aan te melden voor deze cursus kun je mailen naar info@status-go.nl of bellen naar Ahmed Sherih: 06-87648257.

Inloopspreekuur Digitaal en Taal-vragen: iedere dinsdagavond van 19.00 - 20.30 uur, Bibliotheek West-Brabant, Bergen op Zoom. Kortemeestraat 17,
Bergen op Zoom.[n]