Rowan (links) en Tommy (rechts). FOTO SCREENSHOT RTL
Rowan (links) en Tommy (rechts). FOTO SCREENSHOT RTL Foto: Screenshot RTL

Bergse Tommy Heeffer (17) wint Holland’s Got Talent

BERGEN OP ZOOM - De 17-jarige Tommy Heeffer uit Bergen op Zoom heeft zaterdagavond, samen met zijn danspartner, de finale van Hollands Got Talent gewonnen. Het tweetal wist met hun moderne dans de jury én het thuispubliek te ontroeren.


Meer dan een miljoen Nederlanders zagen gisteren hoe Tommy Heeffer uit Bergen op Zoom samen met zijn danspartner Rowan van der Boomen de finale won van Holland’s Got Talent. Het tweetal ontroerde de jury met een prachtige moderne dans. De winnaars gingen naar huis met een cheque van vijftigduizend euro.


Audities
Al vanaf de audities maakte het dansduo enorm impact op de jury met hun dans. Dit eerste optreden droegen de jongens op aan hun moeders. Vooral jurylid Paul de Leeuw was erg onder de indruk van dit optreden. Hij stuurde het tweetal dan ook rechtstreeks door naar de finale door te drukken op de ‘golden buzzer’. “Dit ga je nooit meer vergeten”, aldus Tommy over het golden buzzer-moment.


Finale
Het finale-optreden van de jongens stond in het teken van ‘je kunt alles, als je het zelf maar gelooft’. “Als je er hard voor werkt, dan is de wereld van jou”, licht Tommy toe.

Ook tijdens het laatste optreden van de dansers konden de juryleden het niet drooghouden. Zowel het thuispubliek als de jury in de studio waren erg onder de indruk. De jongens wonnen en ontvingen een cheque van vijftigduizend euro. [n]