Buurtpraat in Gageldonk en Warande

BERGEN OP ZOOM - Hoe gaat het met u? In deze coronatijd zien of spreken we elkaar een stuk minder. WijZijn Traverse Groep, de politie en de gemeente Bergen op Zoom willen toch graag in gesprek blijven met bewoners. Daarom organiseren zij de komende maanden Buurtpraat in de wijken Gageldonk en Warande.


Het concept is simpel: iedere donderdag staat Buurtpraat op een andere plek in Gageldonk of Warande. Bewoners kunnen langskomen met een vraag. Bijvoorbeeld over veiligheid, leefbaarheid, zorg of welzijn. Maakt u zich bijvoorbeeld zorgen over een buurman of -vrouw in deze coronatijd? Of heeft u een idee om iets extra’s voor uw buurt te betekenen? We horen het graag van u.

U vindt Buurtpraat iedere eerste donderdag van de maandag op het Piusplein. De tweede donderdag van de maand strijken we neer op het Zonneplein. De derde donderdag van de maand is het de beurt aan het Talmaplein en de vierde donderdag van de maand zijn we te vinden in de Herman Leusstraat. Buurtpraat is steeds van 16.00 uur tot 17.00 uur:

19 november: Talmaplein

26 november: Herman Leusstraat

3 december: Piusplein

10 december: Zonneplein

17 december: Talmaplein

7 januari: Piusplein

14 januari: Talmaplein

28 januari: Herman Leusstraat

De actuele lijst vindt u ook terug op de Facebookpagina van Gageldonk-West: www.facebook.com/wijmakendewijkgageldonkwest. Tijdens Buurtpraat gelden de algemene coronamaatregelen: houd 1,5 meter afstand, blijf thuis bij (lichte) klachten, hoest of nies in uw elleboog en was regelmatig uw handen.[n]