Prachtige sieraden om je kerstoutfit op te fleuren.
Prachtige sieraden om je kerstoutfit op te fleuren. Foto:

FAIRdichtbij Kerst voor originele cadeautjes

BERGEN OP ZOOM - De dagen worden korter en de behoefte aan warmte en gezelligheid neemt toe, langzaam maar zeker komen de feestdagen eraan. Als je nu nog op zoek bent naar een origineel cadeautje voor Sinterklaas of Kerstmis kom dan beslist eens langs in onze FAIRdichtbij winkel aan de Kremerstraat 25 in Bergen op Zoom. We hebben leuke cadeautjes voor in de schoen of voor onder, of in de kerstboom. Uiteraard kunnen we ook je eindejaarspakket verzorgen om al die mensen te bedanken die het afgelopen jaar zo verschrikkelijk hun best hebben gedaan voor jouw bedrijf of voor jezelf.


Weet je dat we ook prachtige sieraden hebben? Er is altijd wel een ketting of leuk oorstekertje om je kerstoutfit op te fleuren. We hebben al heel lang Kazuri sieraden in ons assortiment. Deze sieraden zijn wat klassieker, gemaakt van een bepaald soort klei en worden onder hoge temperaturen gebakken waardoor ze keihard worden.

Sinds kort hebben we sieraden van de Tagua noot, deze noot wordt op een bepaalde manier in stukjes gezaagd en voorzien van prachtige warme kleuren. Ze zijn apart en speels van vorm en licht van gewicht.

Andere sieraden die hebben zijn van Maï Nature. Deze collectie wordt gemaakt van lokale materialen zoals zaden van de Buri palm. De accessoires bestaat uit diverse kettingen, armbanden en oorbellen. Deze sieraden komen uit de Filippijnen. Zo wordt er werk gecreëerd voor jonge mensen zodat ze niet naar het buitenland emigreren.

Een ander verhaal zijn de sieraden van Sarana, gemaakt van Kantha kralen uit India. Deze worden op traditionele wijze gemaakt van gerecyclede houten meubelen. Daar worden kleine kraaltjes van gemaakt en deze worden weer bekleed met sarizijde en op een sierlijke manier aan elkaar gemaakt.

Verder hebben we nog sieraden van het trendy merk Culture Mix, deze bijzonder stijlvolle sieraden komen ook uit de Filippijnen en worden gemaakt van hout, schelpen, parelmoer, harsen, metaal. Ze worden op kunstige wijze gemaakt, geïnspireerd op de natuur. Vanzelfsprekend van de hoogste kwaliteit en nikkelvrij.


Ambachtelijk
Al deze unieke sieraden worden op ambachtelijke wijze gemaakt onder goede sociale omstandigheden, geen kinderarbeid en duurzaam. De makers krijgen een eerlijke prijs voor hun producten zodat ze een beter bestaan kunnen opbouwen.
Kom daarom dus eens naar onze winkel.
Of kijk voor meer inspiratie op www.FAIRdichtbij.nl om een speciale aankoop te doen voor de feestdagen.
Je doet jezelf een plezier en al de producenten van deze (h)eerlijke producten.[n]