Reserveren kerstvieringen
Lievevrouweparochie

BERGEN OP ZOOM - Telefonisch reserveren voor de vieringen op kerstavond, en Eerste, Tweede en Derde kerstdag in de Lievevrouweparochie is mogelijk vanaf woensdag 25 november. De vieringen met kerstmis zijn eucharistievieringen, tenzij anders vermeld.


Kerstavond 24 december:
17.00u Gezinsviering, OLV van Lourdeskerk
19.00u Gezinsviering, St.-Gertrudiskerk (Viering van Woord, Gebed en Communie)
21.00u Nachtmis, OLV van Lourdeskerk
23.30u Middernachtmis, St.-Gertrudiskerk
Op Eerste, Tweede en Derde Kerstdag: 9.30u Eucharistieviering St.-Gertrudiskerk. Eerste Kerstdag: 11.15u; Tweede en Derde Kerstdag: viering 11.00u.
Reserveren: Er is in iedere viering plaats voor dertig kerkgangers. We vragen je om voor één kerstviering te reserveren, zodat we zoveel mogelijk parochianen kunnen verwelkomen in onze vieringen. In de gezinsvieringen geven we voorrang aan gezinnen met kinderen. Reserveer voor een viering in de OLV van Lourdeskerk in de OLV van Lourdeskerk op werkdagen tussen 9.30 en 11.30u via tel. 234867, St.-Gertrudiskerk tussen 9.00-12.00u of 13.00-15.30u (behalve vrijdagmiddag) via tel. 233574. Voor de kerstviering in de St.-Catharinakapel zijn de vaste kerkgangers al uitgenodigd.
Wachtlijst: Wanneer in een viering geen plaats meer is, komen de eerste parochianen op een beperkte wachtlijst. Als er een plaats vrij komt, wordt de eerstvolgende op de wachtlijst gebeld. We vragen van degenen die een plaatsje gereserveerd hebben dan ook, om het altijd door te geven als zij toch niet naar de kerk kunnen komen.
Nieuwsbrief: Extra (digitale) nieuwsbrief vieringen met Advent en Kerstmis:
www.lievevrouweparochie.nl. Ook op te halen in kerken en parochiecentrum.[n]