Maurice Meesters voor de nieuwe locatie.
Maurice Meesters voor de nieuwe locatie. Foto: Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep gaat verhuizen naar Antwerpsestraat

BERGEN OP ZOOM - Van Bruggen Adviesgroep, nu nog gevestigd in het pand van Van Opstal Grosfeld Makelaars B.V. aan de Westersingel, gaat verhuizen. De Antwerpsestraat nummer 18 wordt het nieuwe onderkomen van de financieel adviseur. Ook het makelaarskantoor verhuist naar deze locatie.


DOOR GEA VRIENS


Omdat de huur van het huidige pand afloopt was Van Bruggen Adviesgroep op zoek naar een nieuwe locatie en heeft deze gevonden aan de Antwerpsestraat. In het pand was tot voor kort Hypotheekvisie gevestigd. Het pand wordt momenteel verbouwd en de bedoeling is dat het kantoor vijftien december officieel in gebruik wordt genomen.


Van Bruggen Adviesgroep
Maurice Meesters is financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep. Hij is geboren en getogen in De Heen, een dorpje vlak bij Steenbergen. Inmiddels woont hij al ruim 30 jaar in Bergen op Zoom. Hij heeft jarenlang als financieel planner en manager financieel advies bij de Rabobank gewerkt, waarvan de laatste jaren in Bergen op Zoom. Vier jaar geleden is Maurice als franchise ondernemer van Van Bruggen Adviesgroep een vestiging in Bergen op Zoom gestart. Nu werkt hij nog alleen, maar met ingang van één februari volgend jaar komt er een adviseur bij. Maurice vertelt: “nu ik als zelfstandig financieel adviseur werk kan ik meer tijd aan klanten besteden dan toen ik nog voor de Rabobank werkte. Je bent nu van begin tot eind bij het proces betrokken.”


Advies
Bij Van Bruggen Adviesgroep kun je terecht voor een onafhankelijk en eerlijk advies voor o.a. een hypotheek. Ze werken met alle financiële instellingen samen (ook de Rabobank) zodat je de verschillende hypotheken met elkaar kunt vergelijken. Daarnaast geven ze advies over bijvoorbeeld pensioen en bemiddelen ze bij de financiële afwikkeling van echtscheidingen. Eigenlijk kun je voor al je financiële zaken terecht bij Van Bruggen Adviesgroep. Ook is het mogelijk om een second opinion aan te vragen wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek offerte hebt gekregen van je bank. Omdat Van Bruggen Adviesgroep met veel verschillende bedrijven samenwerkt hebben ze voor elke situatie een goede oplossing. “Het is mooi dat je mensen kunt helpen die bij een andere financiële instelling vastlopen en ze dan toch een betaalbare oplossing kunt bieden”, zegt Maurice.


Toekomst
Het werkgebied van Van Bruggen in Bergen op Zoom beslaat nu Bergen op Zoom, Woensdrecht, Tholen en Steenbergen. Met ingang van januari komt daar Roosendaal e.o. nog bij. “Omdat de reguliere banken zich steeds meer terugtrekken zorgt dat voor meer drukte bij Van Bruggen Adviesgroep, dus wie weet openen we op termijn nog een kantoor in Roosendaal”, besluit Maurice.[n]