Team basisschool Oost maakt Kerstfilm

BERGEN OP ZOOM - Team basisschool Oost maakt Kerstfilm voor haar leerlingen!


Ieder jaar organiseert basisschool Oost een event tijdens de Kerstviering waarbij de ouders van de leerlingen worden uitgenodigd. Twee jaar geleden was dat een gezellige Kerstmarkt en vorig jaar een prachtig Kerstdorp. Traditiegetrouw wordt er tijdens dit Kerst event geld ingezameld voor het goede doel waarin kinderen centraal staan.

Omdat dit jaar door de Corona maatregelen geen ouders in de school mogen en de 1,5 meter afstand moet worden gewaarborgd heeft het team een echte film bedacht. De film is een moderne versie van de Christmas Carol van Charles Dickens.

De juffen en meneren hebben veel plezier gehad tijdens het maken er van en zijn trots op het resultaat. De film wordt op donderdag 17 december a.s. tijdens de Kerstviering in de klassen getoond.

Alle ouders krijgen een link via het communicatie platform van de school toegestuurd, zodat ook zij in de Kerstvakantie die film kunnen zien. Daarnaast ontvangen de ouders een vrijblijvend betaalverzoek.

Ouders mogen, als zij dat willen, een bijdrage storten voor Stichting “Kip en Apie” die kinderfeestjes organiseert voor schoolgaande kinderen uit gezinnen die geen financiële mogelijkheden hebben een dergelijk feestje te organiseren. Kip en Apie organiseert naast kinderfeestjes nog veel meer, waaronder een TraktatieBoks en een Cadeautjesbank.

Het team van school Oost hoopt op een leuk bedrag voor deze stichting en ziet een donatie stiekem ook een beetje als waardering voor de film.

www.basisschooloost.nl

info@basisschooloost.nl.[n]