Afbeelding
Foto: Dick.Vermaas

Geen lichtjes oorlogsgraven
op 24 december

BERGEN OP ZOOM - Het is met pijn in het hart maar helaas kunnen wij de Lichtjesavond op 24 december 2020 niet door laten gaan. Dit hebben we besloten na de toespraak van onze minister-president en de strenge lockdown die maandagavond werd aangekondigd.


Voor ons als organisatie een bittere pil maar we mogen onze ogen niet sluiten voor de opgelegde regels rondom het coronavirus. Wij hadden graag een passende herdenking georganiseerd voor onze helden die nooit vergeten mogen worden en wij hebben er ook alles aangedaan om samen met de gemeente Bergen op Zoom te komen tot een juiste invulling. Maar na aankondiging van de laatste maatregelingen waarbij geen groepen meer bij elkaar mogen komen hebben wij dit pijnlijke besluit genomen.


Vrijwilligers
Wij realiseren dat wij deze herdenking nooit kunnen organiseren zonder de vrijwilligers die ons al vele jaren trouw zijn en wij gaan samen met deze groep werken aan een nieuwe editie in 2021. Want deze groep is al een basis voor de gehele organisatie sinds de start in 2018.

Maar ook dank aan het crematorium van Bergen op Zoom, het TOB, Dick Vermaas en de veteranen die ook dit jaar weer hun hulp hebben aangeboden. Ook met hen blijven we in gesprek om in 2021 weer een mooie samenwerking aan te gaan. Maar ook de gemeente van Bergen op Zoom mag niet vergeten worden.


Thuis kaarsje aansteken
Namens de gehele organisatie; laten we op 24 december thuis een kaarsje aansteken voor onze helden die nooit vergeten mogen worden![n]