Walking football bij DVO'60

ROOSENDAAL - Het gaat heel goed met het walking football van DVO'60. Deze tak van de voetbalsport wordt steeds populairder. Personen van 60 jaar en ouder kunnen op woensdagmorgen bij DVO'60 terecht om lekker te trainen en een balletje te trappen van 09.45 tot 11.00 uur.

Na afloop is het dan gezellig buurten in de kantine van de club onder het genot van een lekker bakje koffie. Momenteel hebben we 34 deelnemers en dat is best veel volgens Piet van Osta. Drie jaar geleden zijn we begonnen met 1 deelnemer! Uiteraard hebben we geen ledenstop en is iedereen boven de 60 jaar van harte welkom. Naast de trainingen helpen we bij sportvragen, organiseren we een toernooi en gaan ook wedstrijdjes en uittoernooien spelen.
Op 30 december heeft een team deelgenomen aan het toernooi van vv Westlandia in Naaldwijk, Binnenkort gaat een vertegenwoordiging van vv Zundert om de tafel zitten tot het spelen van maandelijkse toernooien en wedstrijden. De bedoeling is dat we deze leuke activiteit ook bekendheid gaan geven in de regio. Informatie over walking football bij Piet van Osta: lota@kpnmail.nl of 0165-544709. [l]