Afbeelding
Foto:

Succesvolle kerstinloop in Parottia

ROOSENDAAL - In Parottia werd op dinsdag 24 december, op initiatief van enkele ervaringsdeskundigen van GGZ WNB, een kerstinloop georganiseerd. Deze inloop was vrij toegankelijk voor alle inwoners van Roosendaal die behoefte hadden aan een gezellig samenzijn, een praatje en voor wie rond de kerst een steuntje in de rug kan gebruiken.

De ervaringsdeskundigen van GGZ WNB hadden de vrije ruimte van Parottia geheel omgetoverd in kerststijl. Lekkere hapjes en drankjes stonden in buffet opstelling gepresenteerd. Om 13:15 druppelden de eerste gasten binnen en uiteindelijk zijn er zo'n 25 mensen aangeschoven. Om 13:45 volgde er een welkomstwoordje van de ervaringsdeskundigen waarna het buffet voor geopend verklaard werd. Onder het genot van een gezellig praatje met de buurman of buurvrouw werd er heerlijk gesmuld van alle lekkernijen. Er heerste een fantastische sfeer waarin iedereen op zijn of haar manier kon genieten van dit fijne moment. Het idee niet de enige te zijn die het moeilijk heeft rond de kerstdagen zorgde voor een verbondenheid onder de aanwezige mensen. Tegen 15:30 zat het er voor de meeste mensen op en kregen ze als verassing nog een heerlijke kersstol met een leuk kerstlichtje mee naar huis. Rond 16:00 was Parottia weer in oude staat teruggekeerd en gingen de aanwezige ervaringsdeskundigen met een voldaan gevoel naar huis.
Navraag bij de aanwezigen gasten leert ons dat deze kerst inloop erg geslaagd is en een positieve bijdrage levert aan het eigen welzijn. Heeft u ook behoefte aan een praatje, nieuwe contacten of een gesprek met een ervaringsdeskundige? GGZ WNB is het hele jaar door actief met koffie inlopen in Roosendaal en omgeving. Voor dagen en tijden verwijs ik u graag door naar onze website https://www.ggzwnb.nl/ervaringsdeskundigen-ontmoet.html. Voor meer informatie neem contact op met Joost Meijer via j.meijer@ggzwnb.nl of bel met 06-30496373. [l]