Geslaagde nieuwjaars-
bijeenkomst VV DVO 60

ROOSENDAAL - Zaterdag 4 januari was het erg druk bij VV DVO 60. De eerste grote activiteit in het jubileumjaar vond plaats. Om 12.30 uur speelden negen senioren teams en twee teams van het walking football een mini toernooi. Er werd op een goede manier fanatiek gevoetbald om tot een overwinning te komen. De teams van het walking football, spelers van 60 jaar en ouder, lieten zich van hun beste kant zien en wisten een aantal wedstrijden te winnen.

Om 16.00 uur de aftrap van de nieuwjaarsbijeenkomst en 60 jarig bestaan van de club. Voorzitter Theo v.d. Wegen was bijzonder tevreden met de enorme opkomst. Een teken dat we met zijn allen goed bezig zijn.

Piet van Osta nam namens de jubileumcommissie het woord en maakte het programma bekend. Vrijdag 12 juni een grote reünie in de kantine. Zaterdag 13 juni een feestdag met jeugdvoetbal, walking football en een wedstrijd tussen een vertegenwoordigend team van de club en oud RBC. Ook zal er muziek zijn en dit blijft voorlopig nog even een surprise. De opbrengst van het 60 jarig bestaan is voor een goed doel en dit doel zal in de maand februari bekend gemaakt worden.

"Kijk dit is nu DVO 60", zegt Theo. "We gaan feesten maar denken wel gelijk aan het goede doel". Theo vertelde dat er ook een speciale facebook pagina van start is gegaan en dat de komende periode veel aandacht besteed gaat worden op de website. Toen kwam de grote surprise, Richard Bennaars schonk namens het dartcomité 1000 euro aan het 60 jarig bestaan. Theo en Piet konden hun ogen niet geloven en waren erg content over deze geweldige geste.

Opgeven reünie

Oud leden/ leden van DVO 60, vanaf nu kan men zich opgeven voor de reünie van 12 juni. Aanvang 19.30 uur. Er zal onder meer een grote tentoonstelling zijn over de geschiedenis van de club. De organisatie rekent op vele en vele oud leden. Opgeven kan bij Piet van Osta tel 0165-544709 of email losta@kpnmail.nl.

Programma

De selectie van DVO 60 is druk bezig met de voorbereidingen 2e helft competitie. Zo gaat men op trainingskamp in Eindhoven en speelt men vriendschappelijke wedstrijden tegen o.a. Tongelre, Terheyden en Willem 2.

Informatie over dvo 60 via de mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwdvo60.nl[l]