Waterpolofun bij Hieronymus.
Waterpolofun bij Hieronymus.

Oliebollenstart bij Hieronymus waterpolo

ROOSENDAAL - Het nieuwe waterpolojaar wordt bij Hieronymus altijd ingeluid met een spectaculair oliebollentoernooi op zondag 5 januari.

Er stonden 10 teams te popelen om het water in te gaan en hun waterpolokunsten te tonen. Iedereen mocht meedoen en de toegang was gratis. De enige inbreng die werd gevraagd waren oliebollen en een goed humeur. De teams bestonden uit familieleden, vrienden, ouders, etc. Het was een dolle boel in het zwembad. Een hoop gejoel, gegil en gefluit. Voor de supporters was het een mooie vertoning. En ook zij kwamen aan hun trekken met alle oliebollen en lekkernijen die waren meegenomen. Onder het genot van een hapje en drankje, een gratis waterpolovoorstelling van ervaren en niet ervaren waterpoloƫrs. Er zijn vervelender manieren om je zondagmiddag mee door te komen.

Programma
Zondag 19 januari hebben we een recreanten ochtend van 9 tot 10.30u in De Stok. Waterpolo ervaring is niet nodig, wel min. B-diploma en een goed humeur. Van tevoren opgeven bij Claudia ledenservice-wp@zpv-hieronymus.com. Mocht deze zondag niet uitkomen, je bent altijd welkom om 3x gratis te komen (proef)trainen. Ook hiervoor even mailen naar Claudia. [l]