Rommelmarkt ten bate van St. Josephkerk.
Rommelmarkt ten bate van St. Josephkerk. Foto:

AGENDA

Vrijdag 24 januari

Thema-ochtend over ASS

9:30 | AIC Roosendaal

Op 24 januari hebben wij een thema-ochtend over ASS en de overgang naar de middelbare school. Voor meer informatie zie onze website: nva-nb.nl/aic-roosendaal. Zaal open vanaf 9.15 uur. Aanvang 9.30 uur. AIC Roosendaal (bijgebouw SDW), Gerard Ter Borchstraat 51, 4703 NL Roosendaal. Aanmelden verplicht via: http://nva-nb.nl/aic-roosendaal/.

Zaterdag 25 januari

Historischepaardestal1850

10:00 | Kercke-Borch

Zaterdag 25 januari is de opening van de historische paardestal 1850 Kercke-Borch van 10.00-16.00 uur aan de Kerkweg 38 in Nispen. Gratis toegang / hapjes en drankjes.

Rommelmarkt

10:00 | Buurthuis Keijenburg

Op zaterdag 25 januari van 10.00 uur tot 13.00 uur is er weer een rommelmarkt ten bate van de Sint Josephkerk. Deze zal plaatsvinden in Buurthuis Keijenburg (achter de kerk). Beide zalen van het buurthuis en buitenkramen zijn dan weer ingericht met aangeboden spullen voor de altijd druk bezochte markt. De buitenkramen vormen een route van het Buurthuis naar het Parochiecentrum van de Kerk, waar onder het genot van koffie/thee even kan worden uitgerust. Parkeren en entree is gratis. De totale opbrengst is voor het onderhoud van de Sint Josephkerk en Pastorie.

Bingoavond

20:00 | Sportpark Vierhoeven

Gezellige bingoavond voor jong en oud; 6 ronden met ieders 3 prachtige prijzen. Extra ronde is voor een grote boodschappenpakket. Start is om 20.00u , de deuren zijn open vanaf 19.15u. Adres: Sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 3 4707 RA Roosendaal.

Zondag 26 januari

Tentoonstelling CuMaWo

14:00 | Markant

Victor van de Lande exposeert zijn schilderijen van acryl op doek en Han Aertssen exposeert met beelden. Beide kunstenaars zullen op deze dag zelf aanwezig zijn. Gratis te bezoeken, Markt 14 in Wouw

Natuurwandeling

9:00 | Parkeerterrein Visdonk Lodge

Zondag 26 januari organiseert de KNNV/IVN afd. Roosendaal een wandeling o.l.v. een natuurgids door een bos, eigendom van Staatsbosbeheer, nabij de Volkeraksluizen. De vertrektijd is 09.00 uur vanaf de parkeerplaats Visdonk Lodge, Rozenvendreef 2 in Roosendaal of ter plaatse om 09.30 uur op de parkeerplaats aan de Hellegatsweg bij de Volkeraksluizen. De wandeling duurt tot 12.00 uur. De natuurgids, Petra van der Wiel, is een expert op het gebied van planten en ze draagt graag haar kennis uit. Een aantrekkelijke wandeling op de zondagmorgen.

Dinsdag 28 januari

Lezing KNNV/IVN

19:30 | MEC

Op dinsdag 28 januari organiseert de KNNV/IVN afd. Roosendaal een lezing, gegeven door Ignace Ledegen, over de ontwikkelingen in het Grenspark Kalmthoutse Heide. Plaats: MEC T-huis Visdonk, Dennescheerdersdreef 11, Roosendaal. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. De spreker van deze avond, Ignace Ledegen, is verbonden aan het Grenspark Kalmthoutse Heide en coördineert het project Life Helvex. De inspanningen die geleverd zijn laten zien hoe de natuur zich in de loop der tijd ontwikkeld heeft. Tijdens de avond wordt eveneens een beeld en visie geschetst van de toekomst. Toegang is gratis.

Bingo voor jong en oud.