DVO 60 competitie begint weer

ROOSENDAAL - Eindelijk is het dan zover dat op zaterdag 31 januari de competitie begint voor het 1e elftal van DVO 60. Ook de lagere elftallen en jeugd beginnen dan weer met hun wedstrijden.

De selectie van DVO 60 is druk bezig geweest in de winterstop. Trainingskamp en oefenwedstrijden. Zaterdag 31 januari wordt de competitiewedstrijd gespeeld tegen vv Boeimaar uit Breda. Aanvang 17.00 uur in Breda. De dames van DVO 60 beginnen zondag 1 februari aan de competitie met een uitwedstrijd tegen Moerse Boys uit Klein Zundert. Aanvang 10.00 uur.

In goed overleg met trainer Wouter vd Velden heeft het bestuur van DVO 60 besloten om het contract na dit seizoen niet te verlengen. Wouter is dan 1,5 jaar werkzaam geweest bij de club en heeft ervoor gezorgd dat de instroming van de jeugd naar de selectie zeer goed verlopen is. Het bestuur is nu bezig met het werven van een nieuwe trainer. Informatie over of sollicitatie trainer via onderstaand mailadres.

De activiteitencommissie van de club is goed bezig. Er staan leuke evenementen op het programma. Op vrijdagavond 20 maart wordt er in de kantine van de club een voetbalquiz gehouden. Meer informatie hierover, lees dan de website van de club.

Ook zijn de voorbereidingen van het 60 jarig bestaan in volle gang. Op vrijdagavond 12 juni is er vanaf 19.30 uur een grote reünie. Opgeven bij Piet van Osta, tel. 0165-544709, email losta@kpnmail.nl.

Informatie over de club va de mail secretaris@dvo60.nl. Zie ook de website www.dvo60.nl. [l]