't Keikesbal en Ut Groot Keienbal

ROOSENDAAL - Op zaterdag 15 februari vindt de 5e editie plaats van ’t Keikesbal in buurthuis Keijenburg aan de Keijenburg 70 te Roosendaal. Een carnavalsmiddag in samenwerking met wijkvereniging OVW8 voor alle “keikes” van 0 tot 12 jaar uit de Burgerhout. Kom je niet uit de Burgerhout geen probleem, alle Tullepetaontjes zijn natuurlijk ook welkom op dit feest.

We beginnen om 13.11 uur. De toegang is gratis dus breng vader en moeder mee en de opa’s en oma’s die zijn ook van harte welkom. Zorg wel dat jij je mooiste carnavalsoutfit aan hebt en ook je beste humeur. We maken er een gezellig carnavalsbal van. De prins met gevolg, de Nar en Sjampetter komen ook met de Keikes en Tullepetaontjes meedansen. Muziek vol op en voor wie er geen genoeg van kan krijgen zetten we een extra lange polonaise inzetten. Onze DJ komt met z’n lichtshow de rest van de middag opvrolijken. Die zaterdagmiddag wordt een bijzondere middag want met de prins draaien we ‘t Keikesbal om tot het gezelligste familiebal van Roosendaal. Jij komt toch ook? Helaas moeten we om 17.11.uur weer sluiten. Ouders, opa’s en oma’s, verzorgers en begeleiders worden vanuit veiligheidsoverwegingen gevraagd hun kinderen op tijd aan de zaal op te halen.

Ut Groot Keienbal
Op woensdag 19 februari gaan de deuren van het buurthuis Keijenburg ook open voor het derde "Ut Groot Keienbal". Vanaf 13.11 uur is iedere senior vanaf 50 jaar uit de buurt welkom op deze spetterende middag en ook voor dit bal geldt dat als je van elders uit Tullepetaonenstad komt je net zo welkom bent.

Het spektakel is voor iedereen gratis toegankelijk en bij binnenkomst krijgt iedereen een gratis hapje. Je moet natuurlijk wel zorgen voor een zonnig humeur en dat je jouw mooiste carnavalskostuum uit de kast haalt. Het wordt een drukke middag! We krijgen uiteraard hoog bezoek van de Prins, de Sjampetter en Nar. Is dat vrolijke gezelschap binnen dan gaan de beentjes van de vloer. Ga alvast maar goed oefenen. Dat is nog niet alles.Wij verwachten onze tonpraotster Jans van de Witte Pomp. Die kletst een tijdje de boel aan elkaar zodat jullie even kunnen uitrusten. Maar dan gaan we weer los met onze eigen echte Brabantse Eddy Wally. We hebben lang moeten onderhandelen want Eddy heeft het hartstikke druk met carnaval maar hij wilde een optreden op Ut Groot Keienbal voor geen geld missen.

We hebben nog een verrassingsact maar dat blijft een verrassing. Als je het wilt weten kom dan naar Ut Groot Keienbal. Onze DJ Eric van Hest draait de ene carnavalshit naar de andere zodat het aan muziek niet zal ontbreken. Het dreamteam wil samen met jullie er een keigoed feest van maken om het vervolgens om 18.11 uur weer af te sluiten. [l]