Zonnebloem Centrum/West na 50 jaar nog steeds actief

ROOSENDAAL - Evenals vorig jaar zal deze afdeling van de Zonnebloem weer maandelijks een activiteit organiseren voor zijn gasten. Deze activiteiten zijn van zeer uiteenlopende aard. Er zijn bingo-middagen, muziekmiddagen, spelmiddagen en activiteiten die gericht zijn op jaarlijkse gebeurtenissen, zoals de paasviering en de kerstviering. Ook wordt er jaarlijks met de gasten een bezoek gebracht aan de kermis.

De meeste van deze activiteiten vinden plaats bij Ons Marie, Markt 54F (In Parrotia). Vanwege het 50 jarig bestaan van deze afdeling in 2020, wordt getracht alle activiteiten een extra feestelijk tintje mee te geven. Zo zal er dit jaar een busreis worden georganiseerd.
De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke beperking. In de praktijk zijn het vaak de mensen die door hun beperking in een sociaal isolement zitten of dreigen te raken, die het meest gebruik maken van onze diensten. Een sociaal isolement is echter geen vereiste om je als gast bij de Zonnebloem aan te sluiten. Kom je uit het Centrum of uit West en je hebt interesse, dan kun je je aanmelden als gast bij: J Buuron (06-11144450) of G Wouts.(06-16443726). Behalve gasten zijn ook nieuwe vrijwilligers om ons te ondersteunen bij de activiteiten van harte welkom. Je kunt je hiervoor opgeven door contact op te nemen met dezelfde telefoonnummers. [l]