AGENDA

Donderdag 30 januari

Inloopochtend

10:00 | Parrotia

Wekelijkse inloop bij Ons Marie in Parrotia voor vragen over computer, laptop,tablet en smartphone. Laptop tablet of smartphone meenemen.

Bingo

20:00 | Fatimahuis

Donderdagavond 30 januari wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Zaterdag 1 februari

Kledinginzameling

10:00 | St. Josephkerk

Zaterdag 1 februari wordt er weer gedragen maar nog goed draagbare kleding ingezameld voor Cordaid-Mensen in Nood, van 10 tot 12 uur in de St. Josephkerk, St. Josephstraat 4 te Roosendaal. Ook bruikbare, hele spullen voor de volgende snuffelmarkt en boeken, platen en cd's voor de boekenmarkt worden ingezameld evenals oude mobieltjes en oude draagbare telefoons. Ook oude brillen zijn van harte welkom! Vanwege onze nieuwe verkooplocatie (buurthuis Keijenburg) kunnen wij geen matrassen, dekbedden, groot meubilair, groot witgoed of beeldbuizen meer aannemen!

Zondag 2 februari

Platenbeurs

10:00 | De Geerhoek

Zondag 2 februari van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Rockin' Wouw haar jaarlijkse platenbeurs in de Geerhoek te Wouw. Dit jaar is het aanbod uitgebreid met vintage en brocante. Er is een vinyl dj aanwezig en gelegenheid tot een hapje en een drankje. Entree is gratis! www.rockinwouw.nl

Rommelmarkt De Wieken

10:30 | Wijkhuis de Wieken

Dit jaar elke 1e zondag van de maand groots opgezette rommelmarkt bij Wijkhuis De Wieken aan de Gezellelaan in Roosendaal. U bent welkom van 10.30 uur en het duurt tot 14.30 uur. Entree is natuurlijk gratis. Kom gezellig snuffelen tussen het gevarieerde aanbod. Zelf een keer op de rommelmarkt staan? Meld je aan via mail naar info@dewiekenroosendaal.nl

Tentoonstelling CuMaWo

14:00 | Markant

In Markant exposeren Han Aertssen met een verscheidenheid aan beelden en Victor van de Lande met schilderijen van acryl op doek. Elke zondag gratis te bezoeken, Markt 14 in Wouw.

Bingo

13:45 | Fatimahuis

Zondagmiddag 2 februari wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is om 13.45 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur.

Dinsdag 4 februari

Bingo

14:00 | buurtcentrum Kalsdonk

Stichting Streven Doet Herleven organiseert op dinsdag 4 februari weer een bingo, welke wordt gehouden in Buurtcentrum Kalsdonk, Rector Hellemonsstraat 2A te Roosendaal. De bingo begint om 14.00 uur maar de zaal is open vanaf 13.00 uur.