Geslaagde trainings-
ochtend DVO 60 jeugd

ROOSENDAAL - Op zaterdagmorgen 25 januari was het erg druk met jonge spelertjes op het sportpark van DVO 60. Er werd voor de voetballertjes van 6 t/m 11 jaar een voetbalochtend gehouden en dit onder leiding van de spelers van de selectie. Het werd een groot succes.

Allerlei spelvormen werden er gedaan en uiteraard het bekende partijtje mocht niet ontbreken. Het kantinepersoneel had voor in de pauze ranja geregeld en na afloop van de training was het smullen in de kantine want er waren pannenkoeken en die gingen er best in. Secretaris Henk Hartog was uitermate tevreden met de grote opkomst en de leuke ochtend. We hebben een leuke groep jeugdtrainers en een enthousiaste activiteitencommissie. Binnenkort gaan we ook weer deelnemen aan Sjors Sportief want we willen de club gaan uitbreiden met een aantal jeugdteams. Het gaat goed maar er kunnen voor volgend seizoen best nog wat kinderen bij.

Programma

DVO 60 1 speelt op zaterdag 8 februari thuis tegen PCP uit Breda om 15.00 uur. Op zondag 9 februari spelen de dames thuis tegen Antibarbari 3 uit Rotterdam om 10.00 uur

Jubileumweekend

De jubileumcommissie is hard aan het werk om het jubileum weekend, 12/13 juni, goed te gaan organiseren. Eén van de activiteiten is een wedstrijd op zaterdag 13 juni van een vertegenwoordigend team van DVO 60 tegen oud RBC. Aanvang 19.00 uur.
Opgeven voor de reünie van vrijdagavond 12 juni bij Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail losta@kpnmail.nl. Informatie: secretaris@dvo60.nl of wwwdvo60.nl[l]