Afbeelding
Foto:

Win 3 x 2 kaarten voor de
voorstelling 'The Rocket Man'

ROOSENDAAL - In het theatertribuut The Rocket Man brengt Jimmy Love zijn eerbetoon aan Sir Elton John. Op donderdag 13 februari staan Love en zijn band op de bühne van Theater De Kring. Lijkt het je wat om daar bij te zijn? Doe dan mee aan deze lezersactie en maak kans op twee kaarten voor deze muzikale show langs de wereldhits, flamboyante kostuums en vocale hoogstandjes van de Britse zanger.


Voor Jimmy Love begon zijn carrière als zanger en entertainer van Elton John-songs in 2007. Hij werd destijds gevraagd voor de show 'Legends' in Blackpool. Sindsdien heeft de Engelsman zijn act uitgewerkt die moeilijk te onderscheiden is van het voorkomend van zijn idool. Love vind het nog altijd een eer om regelmatig in de huid te mogen kruipen van Elton John: "Ik hou ervan en ik voel me vereerd en bevoorrecht de liedjes van een artiest te mogen zingen die zo een enorme impact heeft op iedereen over de hele wereld. Maar de grote ster bij mijn optredens is natuurlijk de muziek die voor iedereen herkenbaar is. Voor jong en oud, Elton John fan of niet. Maar ook de fantastische en verbazingwekkende kostuums die allemaal gebaseerd zijn op de ontwerpen van Bob Mackie, die Elton's originele toneelkleding maakte. Dat alles met een live-orkest en backingvocals."
Wil jij binnenkort live genieten van hits, zoals Your Song, Tiny Dancer en natuurlijk Rocket Man? Stuur dan een mail naar lezersactie@internetbode.nl onder de vermelding 'Lezersactie De Kring' en maak kans op twee kaarten voor The Rocket Man in Roosendaal. [l]