Mangelpeejenlaand

MOERSTRATEN - In Mangelpeejenlaand ofwel Moerstraten starten aanstaande weekend zaterdag 8 februari de carnavalsactiviteiten met de Seniorenmiddag om 13.11 in café de Bakker.

Alle 55+ers uit de omgeving zijn uitgenodigd voor een gezellige carnavalesk middag met bingo, bakje koffie of thee en leuke prijzen. Deze middag is gratis inclusief alle rondjes bingo, wel zijn er deze middag insignes en CD’s van het liedje te koop, voor sponsoring onze jeugdactiviteiten. Het Protocol zal voor het eerst gepresenteerd worden, te weten: Prins Ralph den 1 eerste, Nar Nilleke, Pliessie dun Tinus en Grootste Boer Harrie, dit alles onder het motto: 'We woagen ut erop'. Rond 11 over 5 wordt café de Bakker omgebouwd tot een soort Kookpunt of zelfbedieningsrestaurant en kunnen alle aanwezigen hun buikje vol of rond eten met de Boeremaaltijd.

Vanaf 21.11 uur start het spectaculaire Mangelpeejenbal, vervanger van de leediesnight van afgelopen jaren. Iedereen zowel de vrouwen en mannen worden verwacht bij café de Bakker voor een leutige avond, met goeie muziek en ambiance van de DJ en d’Heitrappers en natuurlijk ook presentatie Protocol 2020. Deze avond zal tot in de kleine uurtjes, "we woage ut erop dat jeel ut dorp ierbij aanwezig is".

Kinderontbijt

Zondag 16 februari is er het kinderontbijt, alle Mangelpeejkus en kinderen van Puitenlaand en Paplaand en andere durpen om samen met Mangelpeekens Protocol te onbijten en knutselen. Na afloop gaan we samen de Jeugdpee hijsen onder leiding d”Heitrappers.

Verdere info of programma zie: www.hetdorpmoerstraten.nl[l]