Valste start voor De Pin Pongers

WOUWSE PLANTAGE - De eerste tafeltenniswedstrijden van TTV De Pin Pongers in het nieuwe decennium heeft nog geen overwinning opgeleverd. In ronde 1 van de NTTB Voorjaarscompetitie 2020 speelde Pin Pongers 1 gelijk, Pin Pongers 2 en Pin Pongers 3 incasseerden een nederlaag.

Pin Pongers 1 kende tegen Hotak'68 (3) in Hoogerheide een moeizame start, sleepte alsnog bijna een overwinning uit het vuur, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een remise. Tom van Doorn en Albert de Jong wonnen ieder 2 singles en samen ook het dubbelspel. Secretaris Jac Rosenboom, die zijn rentree maakte in het vlaggenschip, kwam ondanks kranig verweer niet tot scoren.

Pin Pongers 2 verloor in Made toch wel enigszins onverwachts ruim. Die Meede (6) was in eigen huis met 7-3 te sterk, al lieten De Pin Pongers behoorlijk wat kansen liggen. Trainer Walter van Gils pakte 2 punten, Rose-Marie de Koning en voorzitter René Schijven wonnen samen het dubbelspel.

Een grotendeels nieuw Pin Pongers 3 kende in Sint Willebrord een zware avond tegen titelfavoriet The Back Hands (5) en verloor bijna met de maximale score: 9-1. Nieuweling Ger Pijnen redde de eer met het ene puntje, debutant Michael van Loon en veterane Marjan Quak-De Groot konden nauwelijks potten breken. Vanwege carnavalsactiviteiten wordt de competitie in het laatste weekend van februari pas weer hervat. Meer info: www.depinpongers.nl.[l]