AKN Wandel-winterserie
AKN Wandel-winterserie Foto:

AGENDA

Woensdag 5 februari

Bijeenkomst Bewonersplatform Kortendijk

19:30 | Wijkcentrum 't Dijksteeke

Woensdag 5 februari vindt de maandelijkse bijeenkomst van Bewonersplatform Kortendijk plaats. Alle inwoners van 18 jaar en ouder zijn welkom voor het bijwonen van deze bijeenkomst. Agendapunten staan op de website van het bewonersplatform, bpkortendijk.nl U kunt zelf uiteraard punten inbrengen of als u ideeën heeft, laat het ons weten via email bpkortendijk@gmail.com. De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum 't Dijksteeke, Dijkcentrum 191 en de aanvang is 19.30 uur.

Donderdag 6 februari

Taize viering

18:30 | OLV Kerk

Donderdagavond is in de OLV kerk aan de Kade een Taize viering met als thema wijsheid. De meditatieve liederen en gebeden nodigen ons tot wijsheid uit in deze tijd van onzekerheid. De stilte doet ons de kracht ervaren die in ons klinkt.

Film- en Ontmoetingsmiddag

13:30 | Fatimahuis

Seniorenpastoraat Roosendaal Noord-Oost nodigt u van harte uit voor een film- en ontmoetingsmiddag op donderdagmiddag 6 februari in het Fatimahuis aan de Doctor Schaepmanlaan 92 te Roosendaal. Tijdens deze middag zal de film 'On golden pond' vertoond worden. Een aandoenlijke film tegen een schitterend natuurdecor met indrukwekkend acteerwerk van Henry Fonda, Katherine Hepburn en Jane Fonda. U bent vanaf 13.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.30 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur. U hoeft zich niet van te voren op te geven.

Zaterdag 8 februari

Kaartmarathon

9:30 | Fatimahuis

Zaterdag 8 februari wordt in Het Fatimahuis een kaartmarathon georganiseerd. Houdt u van rikken of jokeren doe dan met ons mee. De aanvang is om 09.30 uur. De zaal is open vanaf 08.30 uur. U bent van harte welkom.

Zondag 9 februari

Tentoonstelling CuMaWo

14:00 | Markt

Vandaag is de laatste dag dat u de expositie van Han Aertssen met haar beelden en Victor van de Lande met schilderijen van acryl op doek kunt bezichtigen. Gratis te bezoeken, Markt 14 in Wouw.

Wandel-winterserie

8:00 |

Door Audax Klub Nederland afdeling wandelen wordt voor de 26e opvolgende jaar een Wandel-winterserie georganiseerd. Deze tocht wordt op zondag 9 februari gehouden en gaat door de prachtige natuur en bosgebieden van Roosendaal eo. Deelname staat voor iedereen open. Elke wandelaar ontvangt een duidelijke route-beschrijving, terwijl de routes ook zijn uitgepijld. Koffie- en of rustpauzes zijn in de route opgenomen. Zoals gebruikelijk is in onze februari-tocht de 40 km opgenomen, hetgeen een goede voorbereiding is voor de 4-daagse van Nijmegen. Starttijden 10 km tussen 9.00-12.00 uur; 16 km tussen 9.00-11.00 uur; 25 km tussen 8.00-10.00 uur; 40 km tussen 8.00-10.00 uur, startplaats Cafe-Zaal Huis Ten Halve, Kruisstraat 60, Roosendaal. Inlichtingen: www.aknroosendaal.nl

Bingomiddag

13:45 | Fatimahuis

Zondagmiddag 9 februari wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is om 13.45 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur. U bent van harte welkom.

Dinsdag 11 februari

Oogcafé

19:00 | Huis van de Westrand

Op 11 februari is er weer een Oogcafé in het Huis van de Westrand van 19.00 tot 21.00 uur Het thema is deze keer samen aan het woord met als onderwerp wij en onze hulpmiddelen. Zodat wij met elkaar over onze hulpmiddelen kunnen praten en om zo zelfstandig in de maatschappij te functioneren. Tevens onderwerpen die we ondervinden in de maatschappij van ziende bespreekbaar te maken en zo mogelijk op te lossen. Heeft U interesse om deze avond bij te wonende inloop is gratis alleen consumptie verplicht.

Bingo

14:00 | buurtcentrum Kalsdonk

Stichting Streven Doet Herleven organiseert op dinsdag 11 februari weer een bingo en wel in Buurtcentrum Kalsdonk, Rector Hellemonsstraat 2A, te Roosendaal. De Bingo begint om 14.00 uur maar de zaal is open vanaf 13.00 uur.