Afbeelding
Foto:

BLØF is headliner op Rooskleurig Festival

ROOSENDAAL - Popfestival Rooskleurig haalt BLØF naar Roosendaal als headliner op zaterdag 22 augustus. Na de eerdere aankondiging van Nielson, MAAN, Suzan & Freek en Q Music het Foute Uur is de muzikale programmering van het festival rond met deze Zeeuwse band van formaat.

Koen Vaas is programmeur bij Rooskleurig: ‘Met dit programma zetten we in op jong en ouder, we zijn er dan ook erg trots op dat we een grote nationale act als BLØF – de band met de meeste quoteringen in de Top 2000 - hebben kunnen boeken. Daarmee is ons programma in balans want we bieden ook onze oudere bezoekers een herkenbaar geluid’.

'Het programma
krijgt ook een
Roosendaals karakter'

Roosendaalse artiesten

Verder kondigt de organisatie aan dat de Roosendaalse SOOPH! - bekend van the Voice of Holland - met haar band de opening verzorgt. DJ Seaze die de vorige editie de eindshow afsloot, is gevraagd om als DJ tussen de acts te draaien. ‘We vinden het belangrijk dat naast de Nederlandse top het programma ook een Roosendaals karakter krijgt’, aldus Vaas. ‘De presentatie van Rooskleurig is daarom in handen van 3FM & Avrotros DJ Lieke.’

Kaartverkoop

Rooskleurig Festival wordt in samenwerking met Roosendaal Citymarketing georganiseerd. De Early Bird tickets zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere kaarten zijn nu in de verkoop en kosten €30,-. Ze zijn via verkrijgbaar via www.rooskleurigfestival.nl of via de Facebook pagina van Rooskleurig.

Rooskleurig Festival
zaterdag 22 augustus 13:00 – 23:00
Vrouwenhofpark, Roosendaal
www.rooskleurigfestival.nl