Thema-ochtend 'Een (bewerkelijke liefde)'

ROOSENDAAL - 14 februari is de internationale dag van de liefde. Voor mensen met autisme is de liefde niet van zelf sprekend, en moeilijk te begrijpen. Speciaal op deze dag organiseert AIC Roosendaal een film over de liefde.

Een (be)werkelijke liefde" laat de bijzondere kanten zien van twee totaal verschillende relaties tussen iemand zonder autisme en iemand mét autisme. Bij het ene stel gaat het puur om een partnerrelatie, bij het andere is er sprake van een gezinsleven waarbij zowel een van de partners als een van de kinderen autisme heeft. De onderstaande onderwerpen zullen worden besproken: Liefde op het eerste gezicht; Samen in het dagelijks leven; In sessie; Intimiteit; Samen oud worden. Na afloop van de film gaan we in een kringgesprek verder over de film praten, om zo eigen ervaringen uit te wisselen, en elkaars ervaringen te delen. Inschrijven via: www.nva-nb.nl.

Locatie: De Kameleon, Gerard ter Borchstraat 51, 4703 NL Roosendaal. Deuren open om: 9:15 uur. Aanvang 9:30-11:30 uur. Uiterste inschrijfdatum 13 februari 16:00 uur. [l]