DVO 60 lagere elftallen

ROOSENDAAL - Naast de 2 selectieteams van DVO 60 nemen nog 7 senioren teams deel aan de KNVB competitie. In de wandelgangen worden ze wel lagere elftallen genoemd, maar dit is voor de club niet zo want deze teams zijn heel belangrijk voor DVO 60. Het plezier staat wel voorop, maar eenmaal op het veld willen ze toch prestaties leveren en dat gebeurt ook.

Mooi is dat deze teams zoveel mogelijk zelf voor kledingsponsors willen zorgen en dat is een goed teken. Beroemd is ook de 3e helft bij de club, na de wedstrijden een volle kantine en een geweldige goede sfeer. DVO 60 is echt de club voor lagere elftallen volgens voorzitter Theo vd Wegen. Ook wordt er jaarlijks voor hun een toernooi georganiseerd. Dit jaar zal het toernooi gehouden worden op zaterdag 20 juni as.

Tijdens het 60 jarig bestaan zal de jeugd ook zijn trekken komen. Op zaterdagmiddag 13 juni zal voetbalschool Wouw voor alle jeugdleden een leuke voetbalmiddag organiseren. Op vrijdagavond 12 juni is er een grote reünie voor leden en oud-leden. Opgeven hiervoor bij Piet van Osta via mail osta@kpnmail.nl of Tel. 0165 544709.
Komend weekend is er geen voetbal ivm carnaval.

Informatie over DVO 60 via de mail secretaris@dvo60.nl Zie ook de website www.dvo60.nl [l]