Afbeelding
Foto:

Win 3 x 2 kaarten voor
Brugklas de Musical

ROOSENDAAL - De populaire NPO Zapp-serie Brugklas toert langs de Nederlandse theaters met een eigen musical. Op zaterdag 29 februari staan de bekende scholieren in De Kring in Roosendaal. Bij deze voorstelling krijgt het publiek te zien hoe het er anno 2020 aan toegaat in de brugklas.

De musical behandelt actuele maatschappelijk thema's, zoals de rol van mannen ten opzichte van vrouwen en de zoektocht naar een persoonlijke identiteit in de pubertijd. Brugklas de Musical is een samenzang van entertainment en educatie. Wil jij daarbij zijn? Dat kan! Doe mee aan deze lezersactie en maak kans op twee kaarten voor dit theaterstuk.

De tv-serie Brugklas is een scripted reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. In Brugklas de Musical zijn Brugklassers te zien uit zowel het nieuwste seizoen als vorige seizoenen, live in het theater. In Brugklas de Musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollermann), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe Brugklasser (Jary Sluiter) te zien. Max wil graag een hip hop-musical over Willem van Oranje opzetten. Het lijkt hem een vet idee. Maar dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk; hoe mannen en vrouwen zich gedragen?

Ben je benieuwd naar het complete verhaal? Stuur dan een mail naar lezersactie@internetbode.nl onder de vermelding 'Lezersactie De Kring' en maak kans op twee kaarten. [l]