DVO 60 keeperstraining

ROOSENDAAL - Bij vv DVO 60 wordt niet alleen gedacht aan trainingen voor de veldspelers maar ook voor de keepers van de club. Zo is er een keeperstrainer voor de selectie en voor de jeugd traint Gino de Bruiyn elke week de jeugdkeepers.

Gino is een jongen van de club. In de jeugd heb ik zelf nog keeperstraining aan hem gegeven en nu is hij zelf trainer. Dit vind ik leuk en maakt me erg trots aldus Piet van Osta.

Leuk te zien dat een jongen van de club dit allemaal doet, Je ziet de keepers per week beter worden maar het allerbelangrijkste is wel dat de kinderen het bijzonder goed naar hun zin hebben bij Gino. Een groot compliment verdient dit wel aldus Piet.

Reünie

Piet is ook samen met Jan Aarts, Jan vd Oever en Jacco bezig met het organiseren van de reünie op vrijdagavond 12 juni as en dit in het kader van het 60 jarig bestaan. Binnenkort komen we met de commissie bij elkaar om alles goed te gaan regelen. Er gaan uitnodigingen de deur uit, publiciteit via facebook en de Bode enz.

We willen zoveel mogelijk oud leden op de reünie ontmoeten. Ook zijn we op zoek naar foto's, shirts en overige zaken van de club die we kunnen gebruiken voor de tentoonstelling. Opgeven voor de reünie bij Piet van Osta, tel. 0165-544709 of e mail losta@kpnmail.nl.

Programma

Zaterdag 29 februari is er een beperkt programma.

DVO 60 1 speelt om 14.30 uur vriendschappelijk thuis tegen FC Bergen.

De JO14 gaat in Rucphen spelen tegen RSV en dit voor de kwartfinale KNVB beker. Aanvang 11.00 uur.

Zondag 1 maart spelen de dames om 10.00 uur thuis tegen Antibarbari 3.

Informatie over DVO 60 vis de mail secretaris@dvo60.nl.

Zie ook de website www.dvo60.nl. [l]