AGENDA

Woensdag 26 februari

Kindermiddag

12:00 | Leger des Heils

Woensdag 26 februari wordt er in Bij Bosshardt een kindermiddag georganiseerd. Om 12.00 uur pannenkoeken eten en daarna koekjes bakken en spelletjes doen. Aanvang 12.00-16.00 uur. Leeftijd: 4 t/m 8 jaar. Opgeven: tot dinsdag 25 februari. Adres: Lindenburg 87A.

Donderdag 27 februari

Inloop Ons Marie

10:00 | Parrotia

Wekelijkse inloop in Parrotia bij Ons Marie voor 55plussers met vragen over de computer, tablet en smartphone gebruik.

Sacrale Dans 50+

13:15 | St. Josephkerk

Sacrale Dans voor 50+ in een modern jasje. Een fijne en ontspannen manier van bewegen in het moment op prachtige muziek, zoals klassiek, mantra, jazz, blues en modern. Je krijgt hiervan energie en het is goed voor lichaam en geest. Je bent van harte uitgenodigd voor het volgen van een gratis proefles. Ervaring is niet nodig. Informatie en lesrooster kunt u terugvinden op www.medans.nl. Locatie: Dagkapel van de St Josephkerk te Roosendaal, St Josephstraat 2 te Roosendaal.

Bingo

20:00 | Fatimahuis

Donderdag 27 februari wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Vrijdag 28 februari

Bloemschikken

14:00 | Leger des Heils

Vrijdag 28 februari wordt er in Bij Bosshardt een middag bloemschikken georganiseerd van 14.00-16.00 uur. Opgeven: tot donderdag 27 februari. Adres: Lindenburg 87A.

Bingo

14:00 | Buurthuis Keijenburg

Vrijdag 28 februari is er weer een gezellige levensmiddelen Bingo in Buurthuis Keijenburg en begint om 14.00 uur iedereen is welkom.

Zondag 1 maart

Rommelmarkt Wijkhuis De Wieken

10:30 | Wijkhuis de Wieken

Om half 11 gaan de deuren weer open van wijkhuis De Wieken aan de Gezellelaan in Roosendaal voor de grootste maandelijkse rommelmarkt van Roosendaal. Gevarieerd aanbod op ruim 60 tafels. Zeker voor elk wat wils dus kom gezellig snuffelen en koopjes scoren. De entree is natuurlijk gratis zodat de koopjes ook goedkoop blijven. Ook is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Zelf een keer op de rommelmarkt staan, stuur een mail naar info@dewiekenroosendaal.nl.

Wandeling heemkundekring

13:00 | Café Tivoli

Op zondag 1 maart staat de jaarlijkse wandelactiviteit van onze heemkundekring de Heerlijckheijd weer op het programma. Er is een route uitgezet van ongeveer 5 à 6 km in en rond Nispen die op eigen gelegenheid wordt gelopen. De wandelaars krijgen een aantal vraagstukken mee die onderweg kunnen worden opgelost. De tocht is dus een prima manier om lichamelijk en geestelijk weer helemaal op te frissen na het feestgedruis van carnaval. Deelnemers kunnen zich op de dag zelf van 13.00-14.00 uur inschrijven bij café Tivoli, Kerkplein Nispen. Bij het inschrijfbedrag zijn een routebeschrijving, een kop soep en consumptie inbegrepen.

Bingo

13:45 | Fatimahuis

Zondag 1 maart wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. Aanvang 13.45 uur. Zaal open vanaf 13.00 uur.

Bingo

14:00 | Café Zalen Donkenhof

Op zondag 1 maart organiseert Niet Thuis Events een heuse Foute Bingo bij Café Zalen Donkenhof, Roosendaalsestraat 61 in Wouw. De opbrengst van de bingokaartverkoop is voor Stichting Wouw Doet, zodat zij ook in de toekomst meerdere organisaties met als doel het welzijn van kinderen, ouderen en sociaal zwakkeren te kunnen blijven ondersteunen. Aanvang 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen. Er is nog een Speciale Bonusronde.

Zondag 8 maart

Snertwandeling

10:00 | Natuurpoort Wouwse Plantage

Snertwandeling met gids op 8 maart, afstand ca. 8 km. Wandeling langs leemputten, Nieuwe Wereldbos en Landgoed Wouwse Plantage. De gids vertelt over de historie van de omgeving. Start om 10 uur op de Natuurpoort Wouwse Plantage (aan de Zoom) Om 12 uur einde wandeling met snert met roggebrood en spek in Bistro 'd Ouwe Schuur. Info: www.natuurpoortwouwseplantage.nl Aanmelden: mail@natuurpoortwouwseplantage.nl uiterlijk 2 maart.