Walking Football en
Voetbalquiz bij DVO'60

ROOSENDAAL - Programma voor aankomend weekend.

Zaterdag 7 maart speelt DVO'60 1 thuis om 15.00 uur tegen DOSKO. Op zondag 8 maart spelen de dames om 10.00 uur thuis tegen Blauw Wit 81.

Voetbalquiz
Op vrijdagavond 20 maart as organiseert de activiteitencommissie van DVO'60 weer haar jaarlijkse voetbalquiz. De quiz wordt uiteraard gehouden in de kantine van de club en begint om 19.30 uur. Een team mag bestaan uit minimaal 2 en maximaal 4 personen. Er kunnen nog teams inschrijven en dit kan bij Mario Schouw via de e mail msschouw@home.nl. Ook op zaterdag kan men zich opgeven en dan kan je ook vragen naar Piet van Osta, Piet en zijn kleinzoon Daan hebben weer 80 leuke vragen samengesteld. Het gaat over amateurclubs-DVO60-WK en EK-Champions Leaque-Trainers-Voetballers en nog veel meer. Ik vind het erg leuk dat Daan meehelpt, Hij is verantwoordlijk over de vragen die gaan over de laatste jaren Ik richt me meer op at oudere vragen. Dus een goed samenspel. Op de avond zal Daan de quiz ook presenteren. Dus aanmelden en komen naar deze enorm leuke quiz.

Walking football
In het weekend van het'60 jarig bestaan is er op zaterdag 13 juni ook aandacht voor het walking football. Om 17.00 uur worden er wedstrijdjes gespeeld en dit is enorm leuk om te zien. Oprichter Pet van Osta is druk bezig met het walking football. 3 jaar geleden ben ik samen met Reinald Boeren van Sportservice Noord Brabant hier aan begonnen. Gestart met 1 deelnemer en nu al 32. Naast het walking football is het sociale aspect heel belangrijk, Afgelopen week was een groep bewoners van Heerma State te gast. Lekker kijken naar de training en na afloop een kopje koffie. Dit hoort er ook bij volgens Piet en hier blijft het niet bij. Wij helpen mee met het cruiffcourttoernooi-sportdagen en nog veel meer. We laten ons zien in de Gemeente Roosendaal. Hoogtepunt wordt zonder meer het eigen toernooi op woensdag 7 oktober. Ook is Piet begonnen om andere vereniging te stimuleren om voor'60 plussers walking football te gaan organiseren.
Afgelopen week zijn vv DOSKO en MOC'17 te gast geweest en hebben tekst en uitleg gehad over het walking football en zijn gaan starten. Iedere woensdag van 09.45 uur tot 11.00 uur ben je van harte welkom. Informatie bij Piet van Osta tel 0165-544709of losta@kpnmail.nl

Reünie
Opgeven voor de reünie van vrijdagavond 12juni bij Piet van Sta 0165-544709 of losta@kpnmail.nl.
Informatie over DVO'60 via de mail secretaris@dvo60.nl Zie ook de website: wwwDVO60.nl [l]