Luisterfiets

ROOSENDAAL - Bewegen én luisteren naar een verhaal. Dat kan van 4 tot en met 23 maart op de Luisterfiets, een hometrainer met een iPad en koptelefoon.

Deze wordt woensdag 4 maart in gebruik genomen tijdens de inspiratiemiddag voor de Week van de Gezonde Jeugd in Bibliotheek Roosendaal, Markt 54a.

Ontdekken
Bewegen en taal gaan hand in hand. Het is gezond en leuk tegelijk. De luisterfiets is ontwikkeld om mensen die niet zo snel een boek lezen of de bibliotheek binnenstappen, toch weer verhalen te laten ontdekken.

Boekfragmenten
Op de iPad staan twintig boekfragmenten, die elk zo'n vier minuten duren. Er zijn delen uit diverse boeken te beluisteren, bijvoorbeeld van Roald Dahl, maar ook over voetbal. Zolang er wordt gefietst, klinken de fragmenten.

Probeer en geniet
Stap eens binnen om de luisterfiets te proberen en geniet van een goed verhaal. De luisterfiets is van 4 tot 23 maart te zien en te gebruiken in de bibliotheek. De Week van de Gezonde Jeugd is van 16 t/m 20 maart en wordt georganiseerd door JOGG Roosendaal in samenwerking met diverse partners. De kick-off hiervan is op maandag 16 maart.
Toegang is gratis en je kunt binnenlopen tijdens de openingstijden van de bibliotheek. [l]