Afbeelding
Foto:

Lezersactie: Win 3 x 2 kaarten voor Faulty Towers

Klaar voor de lezersactie der lezersacties? Ditmaal geen spektakelstuk op de bühne, maar tussen de eettafels van het Faulty Towers-hotel. Gedurende deze avond wanen de gasten zich in het bekende televisiehotel, waar zij bediend worden door Sybil, Basil en Manuel.

Het illustere trio wordt vertolkt door ’s werelds beste imitatoren. Zij sleuren je mee in de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen. Onder het genot van een heerlijk driegangenmenu vermaakt het publiek zich met fantastische komedie. Loopt het water je al in de mond óf begin je al te schuddebuiken door een herinnering aan de tv-serie? Dan kan je ‘inchecken’ voor dit humoristisch hotel via deze lezersactie.

In de jaren ’70 kon tv-kijkend Europa genieten van de veelvuldig voorkomende misverstanden en de vooroordelen over de hotelbranche in de komedie Faulty Towers. Eigenaar Basil Faulty probeert op een arrogante manier de klantenkring van zijn hotel naar een hoger niveau te tillen. Basil schroomt dan ook niet om zijn huidige gasten te schofferen als hij de kans krijgt. Daarmee werkt hij zichzelf regelmatig in de nesten. Meestal wordt de hooghartige gastheer gered door het kamermeisje Polly die op allerlei inventieve manieren haar werkgever uit de brand redt.

Wil je kaarten winnen voor deze show? Stuur dan een mail naar lezersactie@internetbode.nl onder de vermelding ‘Lezersactie De Kring’ en wie weet schuif jij gezellig aan. De reservering staat in ieder geval op dinsdag 10 maart om 19.00 uur!

Let op: de voorstelling is in het Engels, maar toegankelijk voor mensen met een basisniveau Engels.