Pin Pongers 1 boekt royale zege

WOUWSE PLANTAGE - Met ingang van het nieuwe decennium spelen de tafeltennissers van TTV De Pin Pongers uit Wouwse Plantage haar thuiswedstrijden op een vrijdagavond.

Vrijdag 28 februari kwamen de teams in ronde 2 van de NTTB Voorjaarscompetitie 2020 voor de eerste maal in dorpshuis De Spil in actie.

De drie teams, in een nieuw tenue gestoken, boekten wisselende resultaten.

Team 1

Pin Pongers 1 boekte een royale en zeer knappe 8-2 overwinning op The Back Hands (4) uit Sint Willebrord. Tom van Doorn won al zijn drie singles, wedstrijdsecretaris Albert de Jong en secretaris Jac Rosenboom wonnen ieder twee singlepartijen. Van Doorn en De Jong pakten ook het punt in het dubbelspel, Het team klom hierdoor naar de 3e plaats in de 3e klasse.

Team 2

Pin Pongers 2 had wat goed te maken en kwam tegen Tanaka (4) uit Etten-Leur beter voor de dag dan in de openingsronde. Een overwinning was mogelijk geweest, maar men moest genoegen nemen met een 5-5 gelijkspel.

Hoofdtrainer Walter van Gils was weer goed voor twee punten, penningmeester Eelco Ligtenberg en voorzitter René Schijven wonnen ieder één single. Van Gils en Schijven wonnen ook het belangrijke dubbelspel.

Team 3

Pin Pongers 3 kende opnieuw een zware avond. Ditmaal was titelkandidaat Tanaka (5) met 1-9 te sterk.

Nieuwelingen Ger Pijnen en Tom Schoonen kwamen niet tot scoren, Kees Verhoeven redde in de allerlaatste partij de eer van zijn team. Zowel Pin Pongers 2 (4e klasse) als Pin Pongers 3 (5e klasse) zijn na twee ronden hekkensluiter in hun poule.

Informatie

Meer info: www.depinpongers.nl.[l]