Jeugdleidersbijeenkomst nieuwe opzet KNVB bij DVO'60

ROOSENDAAL - Woensdagavond 18 maart is er een jeugdleidersbijeenkomst bij DVO'60. De leiders ontvangen dan informatie over de nieuwe opzet KNVB competitie seizoen 2020/2021. Wij willen onze jeugdleiders tijdig informeren over de veranderingen en dit hoort zo volgens bestuurslid Rene Oliekan.

Hij is tevreden over de ontwikkelingen binnen de jeugdafdeling, 2 teams namelijk JO14 1 en JO8 1 hebben zich geplaatst voor de halve finale KNVB beker. We beschikken momenteel over een zeer talentvolle groep en enthousiaste trainers. We willen de jeugdafdeling voor komend seizoen gaan uitbreiden, dus kom eens een keer kijken naar de trainingen of naar de wedstrijdjes op zaterdagmorgen.

Geschiedenis
Deel 8 geschiedenis DVO'60. Nu de jaren '90.
De vereniging wordt steeds groter en de club besluit om een nieuwe grote bestuurskamer te bouwen zodat nu iedereen goed ontvangen kan worden. In 1993 volgt er een degradatie van het 1e team maar dit wordt in het seizoen 1994 goed gemaakt door een kampioenschap o.l.v. trainer Ruud Breugelmand. Het wordt het seizoen van Basje USA Bogers. In 1995 speelt men zelfs promotiewedstrijden voor de 3e klasse maar helaas Seolto uit Zevenbergen bleek te sterk. 1996 wordt een jaar om nooit meer te vergeten. DVO'60 had de ervaren trainer Jos Haneveer aangetrokken en promotie naar de 2e klasse volgde. In 1998 speelt men zelfs voor promotie naar de 1e klasse maar er werd helaas verloren van Altena. Bekende spelers van die ploeg waren o.a. Marco de Bruijn - Rob de Roo - Hans Vos - Perry vd Heyden - Mohamed Azoum - Mohamed Didi - Ronald van Broekhoven - Jaccco Boos - Danny Mchielsen - Ronald van Broekhoven - Richard vd Nieuwenhuizen - Dick Ernst - Jack Jongenelen - Jacco Vermunt. Het grootste succes was wel het kampioenschap van de dames o.l.v. van Frans Broeren en Adrie Gijzen. Volgende maand deel 9.

Programma 14 maart
DVO'60 1 speelt op zaterdag 14 maart een uitwedstrijd in Breda tegen The Gunners. Aanvang 15.00 uur De dames spelen op zondag 15 maart een thuiswedstrijd tegen Baardwijk. Aanvang 10.00 uur.

Opgeven voor de reünie van 12 juni bij Piet van Osta tel.0165-544709 of maillosta@kpnmail.nl.
Informatie over DVO'60 via:
secretaris@dvo60ie
of website wwwdvo60.nl [l]