Heren 1 Moriaan Symmachia redt de eer met punt

ROOSENDAAL - In de uitwedstrijd van vrijdagavond 6 maart tegen heren 3 van Sliedrecht Sport, had Heren 1 kans om zich richting de top 3 te volleyballen als ze de huidige nummer 3 zouden verslaan.

De wedstrijd begon als een gelijk opgaande strijd. Bij beide teams werden goede punten afgewisseld met persoonlijke fouten. Bij een stand van 20-20 haperde de Roosendaalse motor en werden 4 punten op rij verloren. Ondanks dat de achterstand van 24-20 nog bijna ongedaan werd gemaakt, sloeg Sliedrecht Sport op een stand van 24-23 het setpunt binnen. Zowel de 2e als 3e set waren gingen redelijk gelijk op, waarbij Sliedrecht Sport veelal een kleine voorsprong had. Ondanks dat, kon de Moriaan Symmachia de achterstand een aantal keer nog herstellen, maar moest in beide sets toch de winst wederom aan Sliedrecht Sport laten. Met een onoverbrugbare achterstand van 3-0, werd er in de laatste set meer vrijuit gespeeld en met een goede servicedruk werd de eer gered en eindigde de wedstrijd in 3-1. Helaas maar één punt gehaald in deze 17e competitiewedstrijd, maar die was dik verdiend. Complete uitslag: 25-23, 25-23, 25-21, 17-25.

Na deze nederlaag blijft de Moriaan Symmachia op een 5e plek staan in de derde divisie. Aankomende zaterdag 14 maart staat om 19.30 u de thuiswedstrijd tegen AVVA heren 1 uit Ameide op het programma, de huidige nummer 4. Dus dat wordt een echte topper in den Dijck, waarbij we hopelijk veel supporters mogen verwelkomen. [l]