Industriestraat te Roosendaal.
Industriestraat te Roosendaal. Foto: W.R van Vugt

AGENDA

Woensdag 11 maart

Digitale beeldbewerking

13:30 |

Demonstratie in Wijkcentrum De Bergspil: Creatief werken met digitale afbeeldingen. De Introductie. Nog enkele plaatsen vrij. Voor meer informatie: www.bergspil.nl.

Donderdag 12 maart

Sacrale Dans 50+

13:15 | St. Josephkerk

Voorjaarscursus Sacrale Dans voor 50+ in een modern jasje . Een fijne en ontspannen manier van bewegen in het moment op prachtige muziek, zoals klassiek, mantra, jazz, blues en modern. Je krijgt hiervan energie en het is goed voor lichaam en geest. Je bent van harte uitgenodigd voor het volgen van een gratis proefles. Ervaring is niet nodig. Informatie en lesrooster kunt u terugvinden op www.medans.nl. Locatie : Dagkapel van de St Josephkerk te Roosendaal, St Josephstraat 2 te Roosendaal.

Dans en meditatie 50+

13:15 | St. Josephkerk

Sacrale Dans voor 50+ in een modern jasje. Een fijne en ontspannen manier van bewegen in het moment op prachtige muziek, zoals klassiek, mantra, jazz, blues en modern. Je krijgt hiervan energie en het is goed voor lichaam en geest. Je bent van harte uitgenodigd voor het volgen van een gratis proefles. Ervaring is niet nodig. Informatie en lesrooster kunt u terugvinden op www.medans.nl. Locatie: Dagkapel van de St Josephkerk te Roosendaal, St Josephstraat 2 te Roosendaal.

Rikken

19:30 | Sportpark Vierhoeven

Donderdag 12 maart rikken in de kantine van BSC op Sportpark Vierhoeven te Roosendaal. Aanvang 19.30 uur.

Bingoavond

20:00 | Fatimahuis

Donderdag 12 maart wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Vrijdag 13 maart

Lotgenotencontact AIC Roosendaal

9:15 | De Kameleon

Op 13 maart organiseert AIC Roosendaal een lotgenotencontact ochtend voor ouders van kinderen met autisme. Op deze ochtenden bieden wij iedereen die aanwezig is de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Een kind met autisme kan een behoorlijke impact hebben op de gezinssituatie. Hoe ga je daarmee om? Met elkaar gaan we in gesprek. Het is fijn om ervaringen met elkaar te kunnen delen. Locatie: De Kameleon, Gerard ter Borchstraat 51, Roosendaal. Aanvang 9.30-11.30 uur. Inloop vanaf 9.15 uur. Aanmelden kan via www.nva-nb.nl.

Expositie 'Limón'

12:00 | Bij Bosshardt

Vrijdag 13 maart Expositie 'Limón' door Maria Brady, van 12.00-16.00 uur in Bij Bosshardt, Lindenburgh 87a, Roosendaal. Kom op genieten van ontroerende kunst-met-een-verhaal en maak samen een schilderij van de buurt!

Zondag 15 maart

Bingomiddag

13:45 | Fatimahuis

Zondag 15 maart wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. Aanvang 13.45 uur. Zaal open vanaf 13.00 uur.

Dinsdag 17 maart

55+ Middag

13:30 | Fatimahuis

Dinsdag 17 maart wordt in Het Fatimahuis een 55 plus middag georganiseerd. U kunt er onder het genot van een kopje koffie genieten van live muziek. Ook worden er een paar rondjes bingo georganiseerd. Er zijn ook deze keer weer fantastische prijzen te winnen. Aanvang 13.30-16.30 uur.

Woensdag 18 maart

Digitale demonstratie

19:30 | wijkcentrum De Bergspil

Demonstratie in Wijkcentrum De Bergspil: Creatief werken met digitale afbeeldingen. De Introductie. Nog enkele plaatsen vrij. Voor meer informatie: www.bergspil.nl

Franse lezing door Sylvain Lelarge

20:00 | De Veestallen

Alliance Française heeft er voor gezorgd dat de uit Frankrijk afkomstige Sylvain Lelarge met zijn programma "Cueilleurs de Mots" op 18 maart naar Roosendaal komt. Als je door de straten van een Franse stad loopt en je bent heel opmerkzaam op wat er allemaal op de muren is geschreven, dan kun je bijzondere ontdekkingen doen. Reclameborden, namen van winkels, uithangborden van instanties of bedrijven, graffiti. Er zijn verbazingwekkende, grappige en soms ook niet te begrijpen namen en teksten. Dat maakt nieuwsgierig. Het wordt een interactieve avond met spelletjes, raadsels en liedjes. De Veestallen, Kade, Roosendaal, 20.00 uur. Leden en cursisten gratis, maar iedereen is welkom.

Creatief werken met digitale afbeeldingen.