Bibliotheek West-Brabant voorlopig gesloten

ROOSENDAAL - In lijn met de verscherpte maatregelen van het RIVM rondom het coronavirus, zijn alle vestigingen, servicepunten en haal- en brengpunten van Bibliotheek West-Brabant tot en met in ieder geval 6 april gesloten.

Ook zijn al onze evenementen tot en met 6 april geannuleerd, of verplaatst naar een later moment, ook de boekenbrievenbussen zijn gesloten. Je kunt je materialen de komende weken dus niet inleveren bij onze vestigingen, servicepunten of haal- en brengpunten. De leentermijn van boeken en andere materialen is voor alle leden opgeschoven naar 6 april. Omdat wij vanaf 1 januari boetevrij zijn, wordt er sowieso geen telaatgeld berekend voor eventueel te laat ingeleverde materialen. Reserveringen blijven gewoon voor je klaar staan.

In aanloop naar 6 april zullen we je op basis van de informatie die dan beschikbaar is, op de hoogte houden. Op onze website en social media vind je de meest actuele informatie. Voor andere vragen kun je mailen naar info@bibliotheekwb.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.[l]