DVO'60 biedt leuk alternatief voor walking football

ROOSENDAAL - Ook het walking football van DVO 60 is getroffen door de corona-crisis. Geen trainingen en dit is natuurlijk begrijpelijk in deze bizarre tijden. Maar Reinald Boeren en Piet van Osta hebben voor de leden iets leuks bedacht.

Elke week worden er door Reinald filmpjes geplaatst op de groepsapp met oefeningen die de ouderen thuis kunnen beoefenen. Het is heel belangrijk dat je fit blijft. Piet plaatst elke week een quiz op de app zodat men ook de hersenen goed moet blijven gebruiken. Wederom een leuk initiatief van deze unieke groep.

Toernooi

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het 3e DVO 60/Roosendaal 752 jaar toernooi begonnen Op woensdag 7 oktober hoopt de organisatie 20 teams te kunnen begroeten.

Inmiddels hebben ingeschreven 3 teams van DVO 60 - DIA - Huizen - Zundert - De Westhoek - ADO Laakkwartier - Zoetermeer old stars - sv t Harde en Vitesse 63. Dit gaat dus goed komen aldus mede organisator Piet van Osta.

Sociaal aspect

Belangrijk is dat het toernooi ook een sociaal aspect heeft. Voor dit toernooi gaan wij weer de bewoners van Heerma State uitnodigen en ook nog een nieuwe doelgroep. Zij hebben dan een leuk uitje. Ze worden ontvangen met een gratis kopje koffie en een Roosendaalse lekkernij. Speciaal voor deze mensen zal er ook een zanger optreden om de sfeer nog unieker te maken. Info over het walking football bij Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail losta@kpnmail.nl

60 jaar

Helaas gaan de festiviteiten op 12 en 13 juni ivm het 60 jarig bestaan van de club niet door. Het is niet verantwoord om nu te gaan feesten ivm de corona-crisis en de voorbereidingen worden natuurlijk hierdoor alleen maar moeilijker aldus voorzitter Theo vd Wegen. In samenspraak met de jubileumcommissie komen er andere datums want het 60 jarig bestaan moet natuurlijk gevierd gaan worden.

Reünie

Dit jaar zal er nog een grote reünie komen en volgend jaar het grote feest. Zodra de datums bekend zijn dan volgt er informatie naar de leden en de pers. Informatie over DVO 60 via de mail secretaris@dvo60.nl

Zie ook de website wwwdvo60.nl [l]