Lustrumeditie Kunstmarkt Nispen 2020 afgelast

NISPEN - De nieuwe maatregelen die de rijksoverheid afgelopen week bekend maakte, hebben tot gevolg dat ook de Kunstmarkt Nispen dit jaar niet door kan gaan.

Met veel enthousiasme was Stichting Cultureel Nispen bezig om de lustrumeditie van deze activiteit op 17 mei vorm te geven. De voorbereidingen zijn gestaakt.

Geen kunstmarkt dit jaar

Stichting Cultureel Nispen verwacht dat, wanneer de omstandigheden het toelaten, het ook lastig wordt om in de komende maanden nog een goede en beschikbare datum te kunnen kiezen. Daarom is besloten dit jaar geen kunstmarkt meer te organiseren.

Mei 2021

De stichting gaat er alles aan doen om in mei 2021 een hele mooie en gezellige lustrumeditie van de Kunstmarkt Nispen te laten plaatsvinden. Graag wil de stichting iedereen bedanken die haar of zijn medewerking al had toegezegd als deelnemer of voor het verzorgen van een programmaonderdeel.

Hopelijk kan er volgende keer weer een beroep op iedereen worden gedaan!

De stichting wenst iedereen veel gezondheid toe en hoopt dat we allemaal over enkele maanden allemaal zoveel mogelijk weer het vertrouwde ritme kunnen oppakken.

Informatie

Meer weten? Hebt u nog aanvullende vragen of opmerkingen met betrekking tot de Kunstmarkt Nispen?

Neem dan contact met ons op via het e-mailadres: cambrosens@hotmail.com[l]