Feestweekend DVO'60 gaat niet door

ROOSENDAAL - Helaas kan het feestweekend 60 jarig bestaan van de club in het weekend van 12 en 13 juni niet doorgaan i.v.m. de corona-crisis. Er komen binnenkort nieuwe datums want het feest zal gevierd gaan worden maar dan op een later tijdstip.

Vandaag het laatste deel van de geschiedenis DVO'60. De jaren 2000.

In 2000 wordt op grootse wijze het 40 jarig bestaan van de club georganiseerd met een zeer leuke spelletjesdag voor de jeugd. Op het trainingsveld wordt een grote feesttent geplaatst en alle DVO-ers kunnen genieten van een fantastische avond. Sportief ging het helaas minder want het eerste elftal degradeerde naar de 4e klasse.

In 2002 was DV0'60 één van de clubs die een periode titel won maar in de nacompetitie was DVO'60 een maatje te klein om te promoveren naar de 4e klasse.

In 2003 bestaat de damesafdeling van DVO'60 maar liefst 25 jaar en ook zij kunnen feesten, dat is wel gebleken.

2004 wordt een prachtig jaar. Het 1e elftal o.l.v. van Jacco Broos promoveert naar de 3e klasse. De jeugdfafdeling van DVO'60 bestaat 30 jaar en oprichters Piet van Osta en Jan Oostvogels doen een stapje terug, Het 30 jarig bestaan van de jeugd wordt een geweldig feest. Piet van Osta ontvangt een Koninklijke onderscheiding. Piet en Jan blijven natuurlijk wel betrokken bij de club.

DVO'60 is wel de heen en weer van het amateurvoetbal want in 2007 weer degradatie naar de 4e klasse en in 2009 kampioen o.l.v. Gommy Nooyens en weer promotie naar de 3e klasse.

In 2010 bestaat de club 50 jaar en er wordt een wedstrijd gespeeld tussen oud DVO'60 en oud NAC en er volgt een leuke feestavond. Jan v.d. Oever, Peter v.d. Berg en Jan Aarts ontvangen voor hun grote verdienste voor de club een Koninklijke Onderscheiding.

2020

Nu in 2020 is DVO'60 een gezonde club met veel teams en een goede sfeer binnen de club. We gaan het 60 jarig bestaan op een mooie manier organiseren.

"Het programma was rond maar nogmaals we gaan dit verschuiven", aldus Piet van Osta namens de jubileumcommissie. "Onze mooie club heeft niet stil gezeten de laatste jaren. We hebben een mooi kunstgrasveld en we hebben de nodige verbouwingen gedaan. Momenteel zijn we bezig met het plaatsen van een nieuwe ketel voor de douches. DVO'60 is een springlevende vereniging en daar wil je toch deel van uit maken", aldus een enthousiaste Piet.

Informatie

Informatie over de club via e mail: secretaris@dvo60.nl.

Zie ook de website www.dvo60.nl. [l]