DVO 60

ROOSENDAAL - Zo maar een dinsdagavond op het verlaten sportpark van vv DVO 60. Alleen de onderhoudsploeg is aanwezig.

We hebben zojuist de doelen van een veld afgehaald zegt Kees van Nijnanten van de onderhoudsgroep. Het is wel vreemd want we hebben dit nog nooit meegemaakt dat we dit al zo vroeg moesten doen. Geen trainingen en en geen wedstrijd en dit is ook voor terreinknecht Henny de Jong aanpassen. Normaal moet ik de ballen uitdelen maar we zien nu niemand en ik mis dan ook de sociale contacten maar het kan helaas niet anders.

Filmpje

Voorzitter Theo vd Wegen is inmiddels ook op het sportpark. Ja het is inderdaad heel stil maar voetbal is momenteel niet zo belangrijk, de gezondheid gaat voor en dit beseffen we heel goed en ook onze leden. Een aantal teams waaronder de selectie, walking football en jeugdteams hebben een mooi filmpje gemaakt met het motto samen staan we sterk en deze zijn te zien op facebook van de club. We ondersteunen hiermee het verplegend personeel, artsen en zorgmedewerkers.

Plannen nieuw seizoen

Ook wij hebben het momenteel moeilijk, geen activiteiten en geen inkomsten. Hopelijk krijgen we ondersteuning van de KNVB, Gemeente en Overheid. We zijn heel voorzichtig plannen aan het maken voor activiteiten komend seizoen maar dan moet alles weer normaal zijn. De voorbereidingen op sportief gebied gaan door maar wel op een andere manier. Geen trainingsavonden voor nieuwe spelers en geen kennismakingsgesprekken op zaterdag. Alles gaat nu via de sociale media volgens bestuurslid Rene Oilekan.

Komend seizoen

Gelukkig hebben alle jeugdleiders al gereageerd over het komend seizoen. 99% van de jeugdleden, trainers en leiders gaan door en dit is een geweldige opsteker voor de club. Jongens en meisjes vanaf 4 jaar die willen gaan voetballen kunnen contact opnemen met Rene, oikiekan@home.nl of via secretaris@dvo60nl. Wij nemen dan zonder meer contact met je op. [l]